Můj kousek štěstí

Česká Marilyn Monroe čeká na muže, který nemá slámu v hlavě!

O ženách se často říká, že zrají jako víno, ale to zcela neplatí o krásné blonďaté české herečce Milušce Bittnerové (38). O té se říká, že neuvěřitelně mládne před očima.

Půvabná herečka Miluše Bittnerová (38) vyrůstala v Hořicích v Podkrkonoší. Její divadelní začátky jsou svázány s jejím patnáctým rokem, od kdy působila v poloprofesionálním divadle Jesličky v Hradci Králové. Ještě než složila maturitu na hořickém gymnáziu, rozhodla se, že zkusí štěstí na pražské Divadelní akademii múzických umění a vyšlo to hned na první pokus. Nastoupila do ročníku režiséra Ivana Rajmonta (†70) a vystudovala herectví na katedře alternativního divadla. Dodnes se drží hesla, že hraje pro lidi a o lidech. Nikdy neměla vysněnou roli, ale do každé role, moderování i dabingu vkládá vše, co tam patří. Málo se ví, že kdysi pomýšlela na kariéru profesionální klavíristky, ale zvítězilo divadlo. Je velice zdatná také ve hře na kytaru a chodila i na flétnu. Má setrvalý problém, když musí na jevišti stát s někým, koho si neváží.

Miluse Bittnerova

Kráska s vražedným dekoltem

O herečce Miluši Bittnerové se říká, že je česká Marilyn Monroe (†36), a to se vším všudy. Má okolo sebe až nehorázně mnoho obdivovatelů. Je krásná, dokáže být velice svůdná, momentálně je nezadaná a z pohledu do jejího dekoltu jsou muži zcela omámení a těm slabším jedincům se dokonce podlamují hony v kolenou. Ona sama přiznává, že provokativní výstřihy nosí velice ráda. Ale bujné ženské přednosti nejsou vše, před dvěma lety se jí rozpadlo několikaleté manželství. S nikým příliš nerozebírala, co stálo za ukončením sedmnáctiletého vztahu, ale jisté je to, že Miluška Bittnerová miluje Prahu a partner Lukáš propadl volání přírody a studiu lesnické školy, což se s Prahou příliš neslučuje.

Přiznává sice, že touží po potomkovi, ale nemá k tomu momentálně toho správného tatínka, ale i to, že nepatří k těm ženám, které mají tolik odvahy, aby se staraly o potomka samy. Je totiž zastánkyní tradiční úplné rodiny a neumí si to ani jinak představit. Ví, moc dobře, že jí tikají biologické hodiny, ale nechce dítě jen proto, že má nejvyšší čas. Nevylučuje tedy ani možnost, že pokud by ideálního partnera nepotkala včas, že by přistoupila i k adopci. Má nezbytné požadavky k případnému panu Božském. V první řadě nesmí být nudný, musí mít smysl pro pořádek, ale hlavně nesmí mít v hlavě slámu a nesmí být příliš zamindrákovaný. Nevzhlédla by se ani v muži, který by pózoval před fotoaparáty a kamerami, jen proto, že by chtěl být viděn, není-li to profesionál. Tento typ předvádění se jí nelíbí, je to podle ní divné.

Má mnoho signálů, že ji čekají letos velké změny v životě!

Půvabná blondýna s jemnou tvářičkou je sice zatím sama a na společenské akce ji doprovází kamarádi, ale o nápadníky rozhodně nouzi nemá. Čekají ji však v tomto roce velké změny. Hned na počátku letošního roku jí nového chlapa předpověděla i kartářka a na svatbě své kamarádky chytla kytici, takže do roka a do dne… Pánové, moc času tedy nemají, aby okouzlili českou Marilyn. A nač je možné ji ulovit? Vždy byla a stále je vášnivou čtenářkou, jejím oblíbeným románem je Zolova Nana. Miluje tajemné příběhy a objevy záhadologa Ericha von Dänikena a dokáže o nich diskutovat hodiny. Má však také velkou zálibu v bylinách. Vyzná se také v léčivých kamenech, ale ráda čerpá energii ze stromů. Netají se ani tím, že věří v existenci něčeho nad námi, ale k ničemu se zarputile nepřiklání. Na počátku roku sice vzala kšeft, který působil na některé klienty, pro které moderuje jejich pořady či je jejich tváří, při nejmenším rozpačitě. Převlékla se totiž za drsnou dominující ženštinu a díky tomu přišla o jejich přízeň, kvůli neslučitelnosti s jejich firemní filozofií. Tuto reakci rozhodně nečekala, vždyť je přeci jen herečkou. Na druhé straně, a to bez přehánění, získala tisíce nových oddaných fanoušků a třeba se mezi nimi objeví i muž, který by splnil nároky české krásky.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden