Můj čas na kafíčko

Česko: Velké zimní cachtání

Chybí vám v čase podzimních plískanic voda a teplo a zájezdy do tropů jsou mimo vaše možnosti? Čistá voda, zdravý pohyb, blažené ohřívání a dobré jídlo máte možná kousek od vašeho domova. Pojďte si užít s rodinou do překrásných aqvaparků!

Aquapark Kladno

Vodní svět najdete na jihozápadním okraji města Kladna poblíž atletického a fotbalového stadionu. Milovníky pohybu a vodních radovánek čeká nejen  šesti dráhový 25 m plavecký bazén, ale hlavně dva dlouhé tobogány přes 100 m, dvojskluzavka a bláznivá jízda na Spacebowlu, jež neomylně končí  v kruhovém trychtýři. Jinde na Vás čeká divoká řeka a pro děti je připraven  dětský bazén s vodou o teplotě vyšší než 31°C. Pro relaxaci je k dispozici whirpool a velký masážní bazén s teplotou vody nad 33°C. Kdo chce hýčkat tělo, může tak učinit uvnitř parní kabiny nebo jen sluněním na terase. Samozřejmostí je široký sortiment občerstvení a pro děti možnost půjčení plovacích rukávků nebo plaveckých destiček..

Aquacentrum Pardubice

Vodní ráj kousek od starého centra Pardubic na břehu Chrudimky nabízí uvnitř všechny myslitelné vodní atrakce a s dětmi i bez nich se tu dá strávit celý den. Vedle dlouhých, vlnovitě profilovaných klouzaček tu najdete102 metrů dlouhý tobogán s nafukovacími čluny a kruhy, divokou řeku s vlnobitím, skokanský bazén s lezeckou stěnou, odkud se padá do vody, bazének pro batolata a o něco hlubší pro dětskou výuku plavání. Pro odpočinek je tu velká vířivka, teplomilní se rozvalí v sauně či tureckých, Kneippových či solných lázních. Čilouši zamíři na dobře vybavené fitness, a komu vyhládne, může na občerstvení do zdejšího bistra.

Aquacentrum Pardubice

Aquapark Uherské Hradiště

Na východě naší vlasti, v aquacentru v Uherském Hradišti, se pyšní dvěma nejdelšími tobogány na Moravě, X-Tube na nafukovacích čluncích dlouhý 185 metrů se zvukovými a světelnými efekty a náročný Black Hole (Černá díra), dlouhý 140 metrů. Ale samozřejmě nejen tím! Uvnitř si také v 30°C teplé vodě užijete divokou řeku, houpací bazének, chrliče, vodní číše a dvě vířivky. Pro sportovce je tu klasický pětadvacetimetrový bazén s dráhami. Samozřejmostí je výukový bazén pro děti, parní kabiny pro vyhřátí těla, finská sauna, turecká lázeň masáže a nejrůznější lázeňské a wellness programy. Nechybí samozřejmě restaurace.

Aquapark Uherské Hradiště

Aquapark Špindlerův Mlýn

Útočiště pro lyžaře, postižené nedostatkem sněhu, ale také místo, kde se zabaví celá rodina. V horním cípku „Špindlu“ naproti dolní stanici lanovky na Medvědín najdete vodní centrum spojené s hotelem, kde se sčítají všechny možnosti zábavy. Na poměrně nevelké ploše najdete tři tobogány, klasické 68 a 74 metrů plus 55 metrový člunový. V bazénové zóně najdete divokou řeku, rekreační bazén, velkou a malou vířivku, dětský bazének, vodní chrliče a hříbky. Pro hýčkání těla saunu, parní lázeň, solnou infrasaunu, solnou jeskyni, masáže. K dispozici je hotelová restaurace, lyžaři si v místě půjčí lyže či snowboard, koupí skipasy.

Aquapark Špindlerův Mlýn

Vodní svět Ostrava

Aquacentrum zvané též Čapkárna v Ostravě u Komenského sadů nabízí nejen klasický plavecký bazén, ale i stometrový „multimediální“ tobogán, kdy projíždíte světelnými efekty, tmou nebo podmořským světem. Opodál je vstup do rozsáhlé vodní jeskyně s iluzí maďarských termálních lázní s mnoha zákoutími a vodními atrakcemi, jako jsou vodopád, vzduchová lůžka, hydromasážní prostor či místo se vzduchovými gejzíry. U plaveckého bazénu je dětské brouzdaliště se skluzavkou. Na bazénové centrum navazuje wellness s finskou, parní a infra saunou, léčivými koupelemi a solárii, dále jsou tu parní lázně a masáže. A i zde je možnost občerstvení.

Vodní svět Ostrava

Aquadream Barrandov

Pražský levobřežní vodní svět se nachází na jižním okraji této čtvrti při hlavní silnici K Barrandovu, najdete tu stopatnáctimetrový tobogán, pětadvacetimetrový plavecký bazén, divokou řeku s protiproudem a pro děti brouzdaliště s miniskluzavkou. U bazénů se nacházejí čtyři parní komory. Zdejší voda je známá moderní, hygienicky nezávadnou, nechemickou úpravou. Lebedit si lze ve dvou vířivkách s perličkovou a vodní masáží s teplotou vody 33°C, natáhnout se na masážní rošt nebo vzduchové masážní lůžko. V areálu se nachází i wellness s klasickou saunou a párou, solárium a fitko. K dispozici je rychlé občerstvení a mokrý bar.

Aquadream Barrandov

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden