Můj kousek štěstí

Cesta k herectví byla trnitá

Můj kousek štěstí

Málem na ní zahynul

Lukáše Langmajera (41) známe ze Slunečné, Okresního přeboru, Bobulí – sérii filmů o víně a vinařích. Je spokojený, ale musel se to dlouho učit.

Chybělo málo se stal by se automechanikem, ale nedokázal to, ve třetím ročníku z učiliště utekl. Odmaturoval na gymnáziu a potom si vyšlapával trnitou cestičku k divadlu. Hrál v Plzni, později v Českých Budějovicích.

Lukáš Langmajer (41) je rozený komediant a všechny pokusy ubírat se jiným směrem skončily nezdarem. „Co jsem mohl, to jsem podělal, tak to teď zkouším dělat takhle,“ prohlásil o herectví. Říká o sobě, že neumí nic jiného než jakž takž fungovat se ženou, pít a hrát.

Plzeňský rodák podobou ani hlasem nezapře o patnáct let staršího bratra Jiřího Langmajera (56). Dětství si pochvaluje, později však vzájemné vztahy

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden