Můj čas na kafíčko

Cesta na dno začala pro Yvettu Kornovou už v době, kdy byla mladá a krásná!

Můj čas na kafíčko

Na alkoholu začala být závislá jako mladá, byl to pro ni druh útěku!

Hned ve své první roli zazářila jako Žaneta od kolotočů. Když se před kamerou vozila na řetízkovém kolotoči, netušila Yvetta Kornová (58), že její život bude ještě bláznivější jízdou!

Přišla na svět sice do rodiny, kde už byli tři sourozenci, ale věkový rozdíl byl natolik velký, že vlastně vyrůstala v roli jedináčka. „Na dětství svým způsobem vzpomínám docela hezky,“ vyprávěla v televizním pořadu, „i když jsem se cítila sama.

Sourozenci mě vodili do školy. Brácha měl tenkrát skupinu Rebels. Neměli zkušebnu, takže všechny nástroje měli u nás doma v obýváku. A já jsem seděla na kulatém stole a zpívala jsem s nimi. Takže mám zafixované, že to bylo vlastně hrozně

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden