Chalupářská bramboračka

Máme pro vás recept na výbornou bramboračku. Můžete ji směle podávat iá jako hlavní chod!  

Suroviny na 4 porce:

0,8 l vývaru

4 velké brambory

1 plechovka krájených rajčat

1 plechovka červených fazolí

1 malá plechovka hrášku

3 nastrouhané mrkve

1 lžička sušené cibule

1 lžička drceného česneku

2 lžičky oregana

½ lžičky bazalky

čerstvé bylinky

sůl

Postup:

Všechny přísady přidáme do vývaru ve velkém hrnci a na mírném plameni necháme vařit minimálně hodinu a půl.Na talíři můžeme posypat strouhaným parmezánem. Podáváme s čerstvou ciabattou. Čím déle budete polévku vařit, tím víc se uvolní a promíchají chutě. V Itálii, odkud pochází, vaří tuto polévku třeba celý den a pochutnají si na ní místo večeře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden