Moje šťastná hvězda

Chantal Poullain: Čím rozzuřila svou rodinu?

Její zlozvyk ji přivedl do nesnází. Chantal Poullain (62) má teď velký problém. Po synovi a bývalém partnerovi totiž chtěla nemožné. O co šlo?

Nedávno přiznala, že žije ze dne na den. Chantal Poullain (62) nerada plánuje a co prý má přijít, to přijde. Jenže ne každý v jejím okolí tenhle přístup toleruje. Svou lhostejností a neochotou cokoliv plánovat, prý naštvala nejen svého syna Vladimíra (29), ale i jejího bývalého partnera Bolka Polívku (69).

Nudí se

Ne každý má totiž rád překvapení a herečka se rozhodla, že prý uspořádá rodinný výlet. Nejen se svým synem a bývalým partnerem, ale i jeho novou partnerkou Marcelou (46)! Ovšem když se to syn s jeho otcem dozvěděli, nestačili zírat, co to zase vymyslela.

Chantal prý před pár týdny přiznala, že se v životě nudí. Je bez partnera, ale stále chce něco podnikat. Do svých spontánních nápadů zatahuje i ostatní, nyní se jí to však pořádně vymstilo. Jak to tak vypadá, v její rodině nepanují tak ideální vztahy, jak každému na potkání vypráví.Z jejího výletu tak zřejmě nic nebude.

Žárlí na sebe?

Syn jí údajně nebral několik dní telefon a Bolek s ní prý nemluví doteď. Co je ale tak vytočilo? Nechtějí snad trávit čas společně? Nebo se snad Bolek bojí, že by na sebe ženy žárlily? Chantal je zkrátka podnikavá žena, ale ne vždy se její nápady setkávají s kýženým ohlasem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden