Můj kousek štěstí

Chantal Poullain: Dělá syn osudovou chybu?

Žene se do pasti! A neví o tom, ač mu to každý říká horem dolem. Syn slavných rodičů Chantal Poullain (60) a Bolka Polívky (67) má svou hlavu a nenechá si do ničeho mluvit.

Jen aby nelitoval. Láskou zaslepený herec Vladimír Polívka (27) totiž svoji přítelkyni, zpěvačku a herečku Karolínu Krézlovou (29), která se stala slavnou především díky milostným aférkám se slavnými muži, požádal o ruku.

Zřejmě během téměř rok trvajícího vztahu došel k pevnému přesvědčení, že k sobě s dívkou, v jejíž posteli se údajně objevil například i nejrychlejší muž planety Usain Bolt (30), zkrátka patří. Do roka by se tedy měl mladý Polívka s Karolínou oženit.

Snad věří, že se okouzlující brunetka poučila z minulých chyb a nyní se z ní stane vzorná a věrná manželka. Těžko říct. Karolína se snažila prorazit jako módní návrhářka, modelka i zpěvačka. Randila s producentem Jaro Slávikem (42), ba i se zpěvákem Sámerem Issou (31).

Její snaha provdat se za celebritu bude nyní korunována úspěchem. Co na to Vladimírova maminka? Nezdá se, že by skákala radostí. Nechce o tom mluvit. Prý respektuje synovo soukromí..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden