Moje šťastná hvězda

Chantal Poullain překvapila nečekaným přátelstvím

Dojatému Polívkovi se splnil sen

Jsou celkem čtyři a dosud se navzájem nemohly snést. Nyní to překvapivě vypadá, že alespoň dvě z nich se snad přece jen dokázaly usmířit. Řeč je o CHANTAL POULLAIN (59) a MARCELE ČERNÉ (44), tedy o bývalé manželce a současné partnerce herce BOLKA POLÍVKY (66).

Ten si už dlouhá léta přál, aby ženy, se kterými on sám má, nejspíš i díky celkem šesti potomkům, dobré vztahy, dokázaly kamarádit i mezi sebou. Dlouho o tom nemohla být řeč. Až nyní... Spokojený klaun Marcela s Chantal se podle všeho opravdu spřátelily.

„Byli jsme na nějaké premiéře a já najednou koukám a ony se spolu živě baví,“ vypráví nadšeně král klaunů s tím, že zrovna vedle něj stala dcera ANNA (37). Obejmul ji a ten nevšední zážitek sledovali společně.

„Aničko, tohle jsme přece chtěli,“ pověděl prý nadšeně své dceři, kterou má pro změnu s herečkou EVELYNOU STEIMAROVOU (70). Ta se ale k usmířeným ženám nejspíš nepřidá a Bolkovu radost asi neznásobí. Jen doufejme, že ty dvě usmířené dámy proti němu nekují žádné tajné pikle.

Víc rodin totiž herec podle svých slov už obětovat nechce. Je ale také zcela možné, že si Chantal s Marcelou tak padly do oka, že už plánují víc společných chvílí.

Manželka Bolka Polívky Marcela Černá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden