Můj kousek štěstí

Chantal Poullain: Trápí ji samota

Je stále i ve svém věku krásná, vitální a elegantní, její o desítky let mladší kolegyně z branže by jí mohly závidět. Přesto Chantal Poullain (62) ne a ne najít muže, o kterého by se mohla opřít, který by ji obejmul a byl s ní v dobrých i zlých časech.

Místo toho se vrací akždý den do prázdného bytu. A podle našich informací herečka samotu nese dost těžce. "Chantal to navenek nedává najevo, ale vím, že na ní ačsto padá splín," prozradila herečka, která se s Chantal zná.

Prý alespoň pořádá u sebe doma mejdany s přáteli, aby měla společnost. I sama diva s francouzským přízvukem přiznala, že lituje toho, že se rozvedla. Prý se na svého manžela Bolka Polívku (69) zlobila jen tak na oko, odstěhovala se a doufala, že Bolek přijde za ní se udobřit.

Jenomže to se nestalo a Poullain zůstala sama jako kůl v plotě. „Prožila jsem spoustu věcí, u kterých si zpětně říkám, že se měly stát přesně tak, jak se staly, a že bych se zachovala stejně. Kromě téhle věci,“ nechala se slyšet s tím, že asi měla dát partnerství větší šanci.

Jediným jejím štěstím je nyní syn Vladimír (29), kterého má z manželství s Polívkou. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden