Můj kousek štěstí

Chatrné sebevědomí! Manžel jí to vyčítá

Možná by se mohla inspirovat u dcer a načerpat sebevědomí tím, že napíše něco ze života...

Kdo by to do ní řekl? Hvězda Ulice Linda Rybová (46) je krásná a talentovaná žena, a přitom se topí v komplexech méněcennosti.

Její téměř až chorobný nedostatek sebedůvěry nechápe manžel David Prachař (63), zírá na ni jako Alenka v říši divů. „V tom máme doma s manželem vlastně takový spor,“ smutně přiznává půvabná světlovláska.

„On má rád věci, které jsou výzvou.“ Dodává, že jí takzvané výzvy naopak deptají a připadají jí zbytečné. Že se až příliš ostýchá, zjistila v pubertě.

Tehdy se o ni začali zajímat kluci, a ona, místo aby si jejich pozornost užívala, se stáhla do pozadí. Prostě se stydí a není jí to příjemné, což je zrovna u herečky na pováženou.

„Mám nulové sebevědomí. Nebo spíš mínusové,“ šokuje – a v první řadě manžela. Ten nebyl připraven na to, že krasavice, kvůli které utekl první ženě Daně Batulkové (64), je ve skutečnosti ustrašené štěňátko.

Linda toužila stát se baletkou, ale nakonec z konzervatoře zběhla. Vysvětluje to tím, že by byla příšerná baletka, spíš kachna. Ráda také píše, ale jen do šuplíku.

Zveřejnit svá díla nehodlá. „To nejde, když vidím, jak někdo jiný krásně píše,“ říká. Proto se raduje, že dcery Rozárka (19) a Josefína (18) napsaly divadelní hru. Plní si tak sen – skrze ně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden