Můj kousek štěstí

Chce Borhyovou s Korantengem rozeštvat psychopat?

Z televize je známe jako usměvavou milou dvojici. Vždy spolu v televizních novinách šprýmují a i mimo kamery jsou dobrými přáteli. Těžko si představit, že by tihle dva na sebe nasazovali a prováděli na si nějaké podlé intriky.

Právě tak to ale nyní vypadalo! Na internetu se objevily velmi nechutné a vulgární útoky, které měly směřovat právě od Korantenga (42) k Lucii (38).a posléze i k divákům. Jsou to věty, které ani nemůžeme publikovat.

Výlevy mířily na adresu moderátorčina bujného poprsí, které bylo přirovnáváno k zapáchajícímu neforemnému bahnu. A pokračuje to sprostými nadávkami a konstatováním, že diváky velmi slušně řečeno Koranteng už nemůže vystát.

Autor těchto výplodů si přitom říká 'Raj Hnědý Pán Koranguten'. Proč to ale dotyčný dělá? Snaží se snad známou dvojici rozeštvat? Jsou v nebezpečí? Jenomže to se záškodníkovi jen tak nemůže povést.

Lucie samozřejmě ani na minutu nezaváhala, že by tyhle útoky mohly plynout od jejího milého kolegy Reye. Jakmile se ale informace dostala k vedení, televize rozpoutala intenzivní vyšetřování. Tohle nemůže nikomu projít! "Mrzí nás, že se někdo snaží tímto způsobem poškodit divácky oblíbenou moderátorskou dvojici a tím i jméno TV Nova," vyjádřila se mluvčí s tím, že se už rozjelo patřičné opatření.

"Podnikáme kroky, kterými se snažíme zabránit vzniku takových profilů, případně odstranit existující." Kdo ale mohl něco takového udělat? Možná jsme pachateli na stopě. Podle psychiatra Jana Cimického (68) jde o jasně psychicky narušeného člověka, který by mohl v krajním případě i ohrozit člověka na zdraví nebo na životě.

V praxi se prý s podobnými lidmi mnohokrát setkal. Jde o nemocné lidi, kteří by se měli neprodleně léčit. Což je velké varování pro Lucii a Reye. Než se věc prošetří, měli by se mít raději na pozoru. Je klidně možné i to, že pachateli se medializace zalíbí a bude v tom dál pokračovat.

Doufejme tedy, že šlo jen o slabší neškodný případ, který je, jak se říká, psem, který štěká, ale nekouše..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden