Moje sladké tajemství

Chce být krásná kvůli nové lásce?

Moje sladké tajemství

Čeká už někde na herečku její pan Božský?

Život plný samoty už herečku Martinu Randovou (49) zdá se, nebaví. Rozhodla se proto pro velký krok a doufá, že jí konečně přinese štěstí.

Asi nejslavnější rolí herečky Martiny Randové (49) je protivná Heluš z Ordinace v růžové zahradě 2. A I přesto, jak je její role nesympatická, dokázala najít životní lásku. To se Martině ve skutečnosti, bohužel, zatím nepodařilo. Na prahu padesátky to ale vypadá, že přece jen ještě zkusí zabojovat o to, aby neskončila na stará kolena sama.

Okolí jí časem snad ani nepozná

Martina si dobře uvědomuje, jak důležitý je pro navázání vztahu vzhled. A to přesto, že si to spousta lidí odmítá přiznat a považuje to za povrchní. Snad proto se chystá na velkou proměnu. Do karet jí hraje I fakt, že se televize po letech rozhodla ukončit výrobu Ordinace a ona se tak nebude muset držet toho, co jí předepisují scénáristé.

„Jakmile skončí natáčení, jdu do

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden