Můj kousek štěstí

Chce být volný, ať žádost podá sám!

Zarážející už je jen to, že pan velvyslanec je evidentně labilní člověk... Měl psychotesty? A prošel?

Jeden z hereččiných filmů se jmenuje Když rozvod, tak rozvod. Tehdy to manželství končilo šťastně, ale to současné má závěr v nedohlednu. A na happy end to nevypadá.

Od poloviny března médii rezonuje krach manželství Veroniky Žilkové (60) a Martina Stropnického (65), velvyslance v Izraeli. Pan choť si našel mladou milenku a tou je jeho podřízená, plavovláska Markéta Horňáková, která na velvyslanectví pracuje jako konzulární asistentka. Heslem „Co je v domě, není pro mě!“ se tedy zjevně neřídil. Ale podle všeho to nikomu nevadí.

Pod koberec...

Vzhledem ke Stropnického funkci je provalená aféra znepokojující. Existuje totiž jistý etický kodex zaměstnanců ministerstva zahraničí, a ten by milostným poměrům mezi šéfem a jeho podřízenou neměl dávat zelenou.

Mluvilo se tedy o tom, že příslušné orgány mají záležitost důkladně prošetřit. Nad tímto faktem se mohla Žilková škodolibě pousmát, zdálo se, že její muž bude mít z ostudy kabát.

Ovšem pak ji smích nejspíš přešel. Informace z ministerstva totiž mluví jasně, nic se prošetřovat nebude. Znamená to snad, že vztah pana velvyslance a jeho mladé podřízené je v pořádku?

Oplatí zradu?

Evidentně, jak pro koho. Žilkovou nečekaný rozchod zarámovaný krutou zradou jejího muže velmi zasáhl, trápila se, hodně zhubla. Nyní ale tvrdí, že se zase zvedá na nohy a vyhlíží lepší budoucnost.

Znamená to snad, že se konečně rozhodla podat žádost o rozvod a prchat od nevěrného muže mílovými kroky? Nebo mu dokonce zradu oplatit a sama si najít atraktivního milence? Není pochyb o tom, že zájem ze strany mužů by byl, o ten herečka nikdy nouzi neměla.

Jde o rodinu

A podpořila by ji v tom jistě i řada fanoušků, kteří hromadně počínání jejího chotě odsoudili. Paní Veronika je ale v tomto směru nejspíše nepotěší. „Žádost o rozvod bude muset pravděpodobně podat ten, kdo si bude přát být zase volný, což je on,“ říká neoblomně herečka, která se do rozvodu prý rozhodně nepožene. Právě naopak. Chce prý svým dětem zachovat kompletní rodinu, a tak by byla i ochotna zajít se Stropnickým třeba do manželské poradny.

Bez poradny

Není to však marná snaha? Vzhledem k tomu, že pan manžel je stále v Izraeli a dle všeho se nemíní domů jen tak vrátit, se zdá, že o fungování kompletní rodiny už nějakou dobu nemůže být ani řeč.

Lze tedy předpokládat, že velvyslanec nebude mít zájem ani o radu odborníka z manželské poradny. Jeho mladá kráska v Izraeli mu jistě poradí daleko líp a bude jí k tomu stačit jen jediné slůvko – rozvod.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden