Moje sladké tajemství

Chce dát přednost rodině?

Nedávno se Lucie Polišenská (37) svěřila, že hodlá skončit v seriálu ZOO. I když o skutečném důvodu mlží, proslýchá se, že chce založit rodinu.

Seriálová sympaťanda dlouho tajila fakt, že se vdala, proto by nebylo divu, kdyby před veřejností skrývala i těhotenství. Problém byl údajně dlouho v tom, že její o hodně mladší partner nechtěl o dítěti ani slyšet. A navíc měli mít i jiné problémy. Herečka totiž nezastírá, že se ráda hádá.

Nějaké rady jí může dát třeba dvojnásobná máma Eva Burešová.

K tomu ale potřebuje parťáka, který umí pořádně argumentovat, a hlavně si ve vypjatých chvílích zachovat smysl pro humor. „Dokážu ocenit, když mě někdo dobře urazí, jako vtipně, pak se teda na chvilku naštvu, ale umím to ocenit,“ říká Polišenská. Jenže právě tohle mu mělo scházet.

Dítě si přeje už spoustu let.

Vypadá to však, že se jim všechny trable podařilo vyřešit a Polišenská si nakonec prosadila i dítě. „Určitě chci mít rodinu. A nechci to dlouho odkládat,“ řekla v jednom z rozhovorů.

S manželem si také nedávno pořídili nemovitost na venkově, což je ideální prostředí na výchovu dětí. Uvidíme, kdy se pochlubí velkou novinkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden