Moje šťastná hvězda

Chce Heidi do postele kolouška?

Nikdy ji nepotkáte zamračenou nebo bez nálady. HEIDI JANKŮ (60) přitom měla v životě hodně důvodů být smutná. Před pár dny fanouškům poslala sexy fotky z Karibiku a zdálo se, že je na lovu. Nebo snad ne?


Tady mráz, v Karibiku dokonalé počasí na to, shodit téměř vše. U Heidi Janků (60) nebylo co řešit, a tak vyrazila na ostrov Martinik. Místní obyvatelé z ní nemohli spustit oči. Prakticky denně se totiž po plážích proháněla nahoře bez, večer zase oblékala sexy šaty a vůbec to nevypadalo, že už jí bylo šedesát.


Téměř šest let po smrti manžela Ivo Pavlíka (†84) žije naplno a užívá si každou chvíli. Nemusí se vůbec stydět, jelikož se o sebe pečlivě stará, může se pochlubit stále dokonalou figurou, po které spousta mužů touží.


Zpěvačka prý nevěří, že by ještě mohla po smrti manžela někoho milovat.

Stále myslí na svého muže

Nikdo se tedy nemůže divit, že po ní pokukují mnohem mladší muži. Chodí na rande, flirtuje. Ale nezdá se, že by hledala partnera, se kterým by žila, nebo se dokonce ještě jednou vdala. Tak moc milovala svého druhého manžela.

Mnohokrát řekla, že laťka je příliš vysoko a že Pavlík byl výjimečný. Jediné, čeho lituje, je, že s ním nikdy neměla dítě. Sama říká, že když ho poznala ve dvaceti, tak byla ještě tele. A ve třiceti chtěli, ale prostě se to nepodařilo.

Nasadil laťku vysoko

V zákulisí českého showbyznysu se povídá, že i když si Janků dnes vyjde s nějakým mužem, další den kolegové nejprve slyší o jejím manželovi a pak až o tom, jestli se rande povedlo. Přitom podle jejích známých nijak nestrádá ani po sexuální stránce.

Zřejmě ale zkrátka v žádném ohledu nenašla nikoho, kdo by Pavlíka překonal. Vždyť v jednom rozhovoru dokonce popisovala sex s manželem, kterému v té době bylo 81 let. Podle mnohých tak zůstane sama a muže bude mít jen jako takové hezké zpestření.

Láska? Už asi ne

S Heidi se přitom život nikdy příliš nemazlil. V 11 letech jí rakovina vzala maminku, otec byl alkoholik a propil i její sirotčí důchod. Dnes už nežije stejně jako její bratr. Nakonec přišla o Pavlíka.

Všichni její známí i kolegové ze showbyznysu by jí tak ještě jedno velké štěstí přáli. V jejím srdci už ale zřejmě není pro lásku žádné místo, ale spíš pro přátelství s výhodami.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden