Moje šťastná hvězda

Chce dostat krásnou herečku do postele?

Momentálně herečka Denisa Nesvačilová (32) září v seriálu ZOO v roli zhrzené mrchy Dominiky.


A často má scény společně s pohledným hercem Janem Kopečným (34). Naší redakci poskytl anonymní zdroj z blízkého okolí herečky informace o tom, že k sobě mají hodně blízko.


Přitahují se?


Po natáčení se mají občas i sejít a trávit spolu čas. Nesvačilová je ale zatím odtažitá, a to po špatné zkušenosti s nevěrným scenáristou Petrem Kolečkem (39). Ten ji několik měsíců vodil za nos a nakonec vyměnil za modelku Anetu Vignerovou, se kterou měl v té době už syna Jiříčka (3).


Sympatický kolega je z ní prý úplně vedle.

Nesvačilová tehdy skončila se srdcem zlomeným na tisíce kousků a nejspíš se nové lásce otevírá pomalu. Kopečný je ale prý připraven o srdce krásné herečky bojovat, prý ho měla zaujmout doslova na první pohled.

Je volná a chce se zamilovat

Uvidíme tedy, jak moc bude vytrvalý a zda se oba třeba v dohledné době neobjeví na nějaké společenské akci. Tam totiž až doposud herečku pravidelně doprovázel zejména  pohlednýmoderátor Josef Mádle (31).

Ačkoli jim to ale moc slušelo, prý jsou jen kamarádi a nikdy z toho nic vážnějšího nebude. To ale Kopečnému vlastně hraje do karet. Pokud hereččino srdce získá, budou opravdu krásný pár.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden