Moje šťastná hvězda

Chce fajn chlapa a dvě děti

Rychlý rozvod s Ondřejem Gregorem Brzobohatým (39) někdejší Miss World Taťánu Kuchařovou (34) sice ještě nepřebolel, modelka ale neztrácí čas a už spřádá plány do budoucna.


Rozvodové papíry ještě ani pořádně nevychladly a ona už se pomalu vrací zase ke svému dívčímu jménu, které jí přineslo spoustu úspěchů nejen u nás, ale i ve světě. „Už se na tom pracuje. Úřady jsou pomalé, ale spolehlivé,“ pochlubila se.


Zkrátka se chce co nejdříve zbavit všeho, co jí exmanžela, který ji tak sprostě zradil, připomíná, aby mohla začít zase hezky s čistým štítem. A překvapivě jasno má i ohledně nového partnera a dětí.


Do pěti let by totiž chtěla najít muže, který jí bude zároveň i tím největším parťákem a oporou a k tomu dvě krásné děti, které by jim dělaly jen samou radost.


„Dnes už vím, že zdánlivá ztráta může být velkým ziskem (a nemyslím tím finančním),“ rýpla si trochu. Což o to, adeptů na toho pravého má nejspíš víc než dost, teď jen, aby si zase nevybrala špatně a neskončila opět s očima plnýma slz. Snad jí to ale všechno vyjde podle představ.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden