Moje šťastná hvězda

Chce Sabinu v posteli?

Stále velmi atraktivní herečka ze seriálu ZOO a Půlnoční zpověď Sabina Laurinová (51) nikdy neměla nouzi o muže.


A teď to vypadá, že o ni má zájem její kolega Marek Taclík (50). Je možné, že se do ní zamiloval?


Jsou si prý blízcí


Taclík je sice zadaný, ale to nemusí být nutně překážkou. Společně s Laurinovou hrají nejenom v Půlnoční zpovědi, ale i v seriálu ZOO, kde dokonce  ztvárňují pár. A možná právě během natáčení tohoto seriálu mezi nimi přeskočila jiskra.


Laurinová se sice v posledních letech měla soustředit na mladší muže, ale třeba když zjistila, že to nefunguje – jako například během románku s fotbalistou Lukášem Bodečkem (34), možná změnila taktiku.


Opravdu jsou to jen kolegové?

A pokud o ni má skutečně zájem Taclík, klidně se může stát, že mu šanci dá. Je to přece jenom muž její věkové kategorie, který na ni nebude tlačit se založením rodiny a ani se svatbou, a tudíž se bude moct cítit svobodná.

Skončí sama?

Herečce by se navíc vztah hodil, velmi brzy ze společného příbytku odejde již dospělá dcera Valentýna (21), kterou má ze vztahu s Josefem Vojtkem (57), a za pár let i druhá dcera Maja (14), kterou porodila před lety zubnímu lékaři Karlu Kameníkovi (56).

A skončit doma sama herečka určitě nechce. Sice má spoustu přátel, ale i tak by jistě byla ráda, kdyby našla nějakou spřízněnou duši. My tomu pevně věříme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden