Moje sladké tajemství

Chce mít další dítě proto, aby nemusela do práce?

Andrea by měla Marka nejraději jen sama pro sebe.

Když herec Marek Lambora (25), který se stal velkou hvězdou díky seriálovému hitu Slunečná, startoval svoji kariéru, nejspíš ho ani nenapadlo, že jeho práce bude tím, co mu bude ničit partnerský život. Bohužel přesně to se děje.

Jeho přítelkyně, bývalá Miss Andrea Bezděková (27), se totiž neskutečně užírá žárlivostí, když ho vidí s hereckými kolegyněmi. V jejich okolí už se tak špitá o tom, že tohle nemůže dobře dopadnout.

Nemůže se na něj ani podívat

Andrea si díky svému úspěchu v soutěži krásy uvědomuje, jak příjemný je zájem opačného pohlaví. Svého partnera si tak před fanynkami, kterých je díky Slunečné bezpočet, dobře hlídá. Co je však zcela mimo její kontrolu, je jeho práce.

Doslova trnem v oku je Andree prý Markova seriálová partnerka Eva Burešová (27). A to tak moc, že se na svého miláčka v televizi nedokáže koukat.

„Pracuju s tím, beru to tak, že je to jeho práce,“ přiznává modelka to, že si uvědomuje, že má problém. A dobře ví, že žárlivost už dokázala zničit nejeden vztah. Přesto si nemůže pomoci. „Ale ty líbací scény…,“ úpí Bezděková.

Stíhačku muži nechtějí

Je jasné, že tohle je věc, kterou partneři budou muset řešit, jinak je jejich láska ve velkém ohrožení. Marek by se ale celkem právem mohl cítit ublížený, protože jeho přítelkyně moc dobře věděla, do čeho jde.

Ostatně sama před časem přiznala, že si ho vyhlédla už v době, kdy ho viděla v seriálu Ohnivý kuře. Není tak úplně fér mu jeho povolání vyčítat. Snad si Andrea tohle uvědomí dřív, než bude pozdě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden