Moje sladké tajemství

Chce mluvit hlavně o sexu

V Polsku bude cílit především na místní muže.

Jak jsme vás již informovali, rosnička ze seriálu Dobré ráno, Brno! míří do Polska. Simona Lewandowská (24) si tam ale nejede léčit bolavé srdce poté, co její přítel Goran Maiello (24) odcestoval na nějaký čas do Itálie, ale hodlá si tam očíhnout místní muže.

Polsky prý trochu umí, ale zároveň přiznala, že v milostné konverzaci zatím trochu pokulhává. „Co se týče sexuality, bych moc konverzovat nemohla,“ svěřila a dodala, že o diskusi o intimních tématech přemýšlela jako první.

Co nevidět si sbalí kufry a pojede do Polska na zkušenou.

To asi její přítel velice nerad uslyší. Sice za ním jezdí tak často, jak jen to jde, sama ale uznává, že vztah na dálku je pořádná makačka, a momentálně má hodně volného času, tak se docela nudí.

Vztah na dálku je pro ni pořádná makačka.

Na závazky je ještě dost času

A tak zatímco Maiello čeká v Itálii, až mu zadrnčí telefon, Lewandowská už spřádá plány, jak to v rodné zemi svého otce rozjede. Už několikrát si říkala, že má nejvyšší čas na to se usadit a založit rodinu, pak se ale hned ozve její divočejší stránka a všechny myšlenky ohledně dětí jdou stranou.

Zakázal jí, aby za ním jezdila

Navíc si nemyslí, že je dobře, když se člověk partnerovi příliš odevzdá. Možná i proto jí Maiello zakázal, aby za ním blond kráska tak často jezdila do Milána, kde studuje.

Skoro to vypadá, jako kdyby chtěl, aby jejich vztah postupně vyšuměl do ztracena. Sám ani neví, jak dlouho na jihu Evropy pobude, a evidentně podvědomě cítí, že to zkrátka není ono. Bude to asi mezi nimi ještě hodně zajímavé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden