Můj kousek štěstí

Chce Ondřeje zpátky? Danielo, třes se!

Miss vede divné řeči

Rozvedeni, ale nikoli před bohem. O tom teď stále častěji hovoří Taťána Kuchařová (34), která se vzdala jména Brzobohatá.

„Budu se snažit o anulaci tohoto církevního svazku, který bohužel z jeho strany nebyl upřímný,“ oznámila světu zhrzená Miss World 2006. Co tím chce vlastně říct? Dává snad bývalému partnerovi najevo, že před tváří boha stále ještě nejsou rozloučeni, a tak existuje jistá, byť minimální šance na návrat?

Ale ano, šeptá se, že krásná modelka ve dne dští oheň a síru a v noci přemýšlí, jak to zaonačit, aby exmanžela, svou životní lásku, přiměla k návratu do své náruče.

Olej do ohně

Moderátorce Daniele Písařovicové (43), nynější milence čilého Ondřeje Brzobohatého, tedy přibyly další starosti, takže má hlavu jako včelín. Ale bude dobré, když si jednou provždy zvykne, že musí svého sukničkáře hlídat jako policistka, a to patrně i před jeho bývalou ženou. Inu, muzikant.

Daniela jen přilila oleje do ohně, když se nechala slyšet, že touží založit rodinu a že jí život bez dítěte připadá prázdný. V temperamentní Taťáně, která si tolik přála mít s Ondřejem miminko, zcela jistě bouchly saze. Láme si hlavu, jak nevěrného muzikanta znovu získat. Metody, které zatím používá, to znamená obviňování a proklínání, jsou neúčinné.

Prolhaný, ale hezký

„Dívám se po mužích, ale casting proběhne až za nějaký čas,“ prohlásila někdejší královna krásy celého světa. Hledá muže, který by byl čestný, upřímný, vyrovnaný, láskyplný, fajn, vtipný a milý, chlapák, o něhož by se mohla opřít.

Přesně v takových barvách donedávna líčívala svého tehdy milovaného Ondřeje. Teď ho sice nazývá lhářem, ale každopádně je to okouzlující lhář, není-liž pravda?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden