Moje šťastná hvězda

Chce opustit manžela kvůli vlastní kariéře?

On chce založit rodinu, ona poznávat svět. Dá se to vůbec skloubit?

Být rodiči je pro ně životní výzva. Pro ONDŘEJE GREGOR BRZOBOHATÉHO (37) je to také splněný sen, pro jeho ženu TAŤÁNU (32) ale daleká budoucnost.

Kdykoli se společně ukážou na veřejnosti, lidé kolem nich jihnou. Tak nádherný pár se hned tak nevidí. Navíc se k sobě dokonale hodí a ve všem si rozumí. Možná je ale všechno jinak, než jak se na první pohled může zdát.

Taťána Gregor Brzobohatá (32) se vždy usmívá od ucha k uchu, přesto si zachovává svůj šarm a důstojnost. Její manžel Ondřej (37) vedle ní působí trochu jako trouba, který neví, co si se svou nádhernou manželkou počít.

Zatímco ona je hvězdou společnosti, k němu se lidé zrovna moc nehrnou. Oba sice dohromady působí jako čerstvě zamilovaný hollywoodský pár, který si plní svůj americký sen.

Jenže není všechno zlato, co se třpytí. Jak je totiž známo, Ondřej by si přál založit rodinu se vším všudy. To Taťána na ni rozhodně nepospíchá. Je to především modelka a žena, která touží cestovat. A to by s dítětem šlo mnohem hůře.

Každý má jinou představu

Otázku týkající se miminka dostávají tak často, že už na ni odmítají odpovídat. Zkrátka ještě pro Taťánu nenastal ten správný čas. A co si myslí její muž, není podstatné, protože ten se řídí jejími názory a všechno, co si přeje jeho žena, je pro něj svaté.

A mnozí si z něj kvůli tomu také dělají legraci. Tvrdí se o něm, že je to pořádný podpantoflák. Podle svých přátel ale byl vždycky takový. Pokaždé když s nějakou ženou chodil, dělal všechno pro to, aby byla spokojená především ona.

Většinu z nich to ale přestalo bavit. Ženy mají rády muže, kteří mají vlastní názor a umějí si poručit. To ale Ondřej údajně příliš neumí.

Bude žít každý jinde?

Na začátku letošního roku se začalo spekulovat, zdali ti dva jsou ještě vůbec spolu. Najednou se přestali objevovat společně na veřejnosti, a když už se někdo z nic někde objevil, tak většinou sám.

Říkalo se, že Taťána je víc v zahraničí než doma a s manželem se vidí maximálně desetkrát za měsíc, a to je ještě hodně. Pak přišla doba karantény a oba museli zůstat pohromadě, i kdyby nechtěli.

Tehdy však měla Taťána vymyslet plán. V Česku je jí sice dobře, ale v zahraničí lépe. Chce si snad dát od manželství kratší pauzu? Říká se totiž, že by se měla chystat v druhé polovině roku odcestovat, a to bez manžela.

Potřebuje na chvíli pauzu

Letos v červnu oslaví čtvrté výročí svatby. Přesto se za tu dobu mezi nimi nic zvláštního neudálo. Možná je načase jejich manželství posunout dál a Taťána na to má svoji taktiku.

Kdyby na dva či tři měsíce odcestovala a žila chvíli jinde, mohla by se naplno věnovat své práci a přátelům a zároveň by si ujasnila, zda už je čas založit rodinu, nebo jejich manželství zkrátka nikam nevede.

V dnešní době není dobré ztrácet čas a světlovlasá kráska si to moc dobře uvědomuje. Zřejmě si ovšem stále není jistá, jestli je Ondřej ten pravý, s kým by chtěla počít miminko.

Říká se o něm, kromě již zmíněného, že se chová sám jako dítě, a Taťána nevěří, že by se o svého potomka dokázal náležitě postarat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden