Moje šťastná hvězda
Chce partner z plánované svatby vycouvat?
Chce partner z plánované svatby vycouvat?

Když se herečka začátkem roku pochlubila, že ji její dlouholetý přítel Vojtěch Moravec (33) požádal o ruku, byla štěstím bez sebe.

Konečně se jí splní velký sen a oblékne si bílé šaty. Jenže uplynulo několik měsíců a spíše to vypadá na rozchod než svatbu. Co se děje? Její partner chce údajně ze svatby vycouvat a koronavirová krize mu perfektně hraje do karet. A tak to vypadá, že herečka zůstane sama a bez práce.

První snoubenec skončil ve vězení

Na muže nikdy příliš štěstí neměla. Sandra Nováková (38) před Moravcem chodila s mužem jménem Jan Nejedlý (49), který ji rovněž kdysi požádal o ruku. Ale k oltáři s ním nikdy nedokráčela, a to údajně z finančních důvodů.

Právě peníze totiž měly být častým důvodem jejich hádek. Novákovou obsazoval do svých fi lmů a prakticky ji živil, ale proslýchalo se, že herečka chtěla čím dál víc a Nejedlému docházely peníze.

Jiní ale tvrdí, že za jejich rozchod mohou zejména údajné podvody, které měl mít Nejedlý na svědomí a kvůli kterým šel také do vězení. Sandra si zkrátka nechtěla vzít za muže někoho takového, a tak ho opustila, respektive ho začala podvádět s mladším mužem, se svým dnešním snoubencem Vojtěchem.

Vždycky byla přelétavá?

S Nejedlým se rozešla po pěti letech vztahu. Zhrzený partner pak měl údajně kvůli ní skončit v nemocnici s těžkým zánětem slinivky. Dokonce se spekulovalo nad tím, zdali náhodou nemá rakovinu, a právě kvůli tomu Sandra raději utekla.

Nic z toho se ale dodnes nepotvrdilo. Všechny však zaskočilo, s jakou rychlostí přiznala, že už je zase šťastně zadaná. Někteří o ní však dodnes tvrdí, že byla vždycky velmi přelétavá a ze vztahů ve většině případů vycouvala ona, protože se začala nudit. S Moravcem je to ale jiné. Jsou spolu již sedm let a vypadá to, že má pořád ještě o zábavu postaráno.

Potřebuje víc času

Leč sedmý rok bývá v mnoha vztazích kritický a vypadá to, že se krize nevyhne ani Novákové s Moravcem. Je známo, že posledních pár let nemluví o ničem jiném, než že se z ní stane vdaná paní.

Poté, co Moravcovi porodila synka Mikuláše (4), by chtěla, aby její rodina byla uznána i ofi ciálně se vším všudy. Moravec však se zásnubami dlouho otálel. Zřejmě si připadal na ženění příliš mladý. Nakonec se ale pochlapil a Sandře věnoval krásný prstýnek.

Teď to ovšem vypadá, že jím chtěl jen získat trochu času. Na co? Aby se rozmyslel, zdali se chce ženit, nebo raději utéct? Dělí je od sebe pouhých šest let, ovšem kdyby byl jejich věkový rozdíl naopak, zřejmě už by dávno byli svoji.

Veselka možná nebude

Jenže Moravcovi je něco málo přes třicet, zatímco Novákové už pomalu, ale jistě táhne na čtyřicet a je pochopitelné, že už má kam spěchat. Navíc se kdysi údajně nechala slyšet, že by ráda porodila ještě alespoň jedno dítko, aby měl Mikuláš sourozence.

Jenže ani do toho se Moravcovi zřejmě tak úplně nechce, protože to nejspíš bere jako další závazek. Svatbu si naplánovali až na léto a do té doby zbývá ještě poměrně dost času. Ke všemu to ale začíná vypadat, že možná ani žádná nebude.

Kvůli koronavirové krizi se totiž svatby nejspíš budou moci konat, ale jen ve velmi úzkém kruhu rodinném a tím padá Sandřino přání mít velkou veselku se všemi svými příbuznými a přáteli.

A tak stojí před otázkou, zdali svatbu zrušit, anebo nechat, ať proběhne, ale ne zcela podle jejích představ. Podle nejnovějších informací má ale Moravec údajně v plánu, že se svatba odloží na neurčito. Tak bude mít čas se ještě rozmyslet, co vlastně chce, a herečka k odkladu nebude moct mít žádné námitky.

Je snad podruhé těhotná?

Mezitím mohou začít pracovat na miminku. Avšak i zde se nabízí otázka, zdali o to stojí oba dva. Další malé dítě by znamenalo starost navíc a tu si teď nemohou dovolit. Vzhledem k tomu, že Sandra je herečka a její partner režisér, oba jsou teď bez práce.

A nikdo z nich neví, jak dlouho celá situace ještě bude trvat. Také se může stát, že oba zůstanou bez peněz a na svatbu nebude ani pomyšlení. Pokud však někdo z tohoto vztahu vycouvá jako první, Sandra Nováková to pravděpodobně nebude.

Na rozdíl od všech jejích předchozích vztahů si Vojtěcha velmi považuje a také ho má za svou životní lásku. Možná se jí ale osud mstí tím, že když dříve mohla odkopávat chlapy ona, nyní naopak může někdo odkopnout ji.

Byla by to však rána, o které se jí jistě nezdá ani v těch nejhorších snech. Vždyť to je největší můra všech žen. Druhé dítě tedy prozatím nepřipadá v úvahu. Pokud však už není pozdě.

Není totiž vyloučeno, že Sandra už těhotná je. Když se jí na to před pár týdny zeptal jeden z novinářů, jen se pousmála a měla tvrdit, že možné je všechno. Uvidíme, jak to s nimi nakonec dopadne.

Související články
Pětice španělských kriminálníků se rozhodla pro zajímavý způsob přivýdělku. Založili si účty na sociálních sítích a předstírali, že jsou americký herec Brad Pitt (60). Jejich cílem bylo zmanipulovat hercovy starší fanynky a dostat z nich peníze. „Moje láska k tobě je opravdová. City jsou v mém srdci navždy, prosím, odpusť mi a přijmi mě,“ psali podvodníci jeho fanynkám. Jakmile získali jejich důvěru, podařilo […]
O problémech v manželství herečky ze seriálu ZOO a scenáristy Rudolfa Merknera (52) se mluví už pár měsíců. Vše prý došlo tak daleko, že plánují rozvod. Podle některých informací to navíc vypadá, že Jana Bernášková (43) už má náhradu v podobě bývalého přítele, režiséra Davida Drábka (54). Spolu mají dceru Justýnu (18) a v poslední době mnoha lidem […]
reklama
Moderátorka Eva Perkausová (30) patří mezi nejkrásnější české celebrity. Jenže samozřejmě ani to jí nezaručí, že udrží choutky svého manžela Ivana Hecka (41) na uzdě. Kolem staršího podnikatele se mají dlouhodobě pohybovat různé ženy. Přitahuje je nejenom tím, že je dobře zajištěný, ale i jeho vypracovaná postava. Nedokázal odolat pokušení? Dlouho měl různým svodům odolávat, ale nedávno podle našeho […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Dlouhých sedm měsíců od plastické úpravy Dara Rolins (51) poprvé vyšla do společnosti! Konečně se odvážila. Dá se to chápat. Od chvíle, kdy unikly informace o jejím omlazovacím zákroku, si lidé nebrali servítky a v komentářích snad soutěžili o nejhorší urážky. Někteří v hodnocení jejího vzhledu zašli tak daleko, že ji přirovnali k Evě Pilarové (†80) […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz