Moje šťastná hvězda

Chce pozornost za každou cenu?

Moje šťastná hvězda

Má modelka opravdu takovou smůlu v lásce, nebo se snaží zapůsobit na exmanžela Jakuba Prachaře a třeba jej i trochu naštvat?

Od rozvodu s JAKUBEM PRACHAŘEM (37) vystřídala AGÁTA HANYCHOVÁ (36) už několik partnerů. O každém tvrdila, že je to ten pravý. Nyní má další novou známost. Snaží se na sebe jenom upozornit?

Modelka Agáta Hanychová (36) už začíná být pověstná tím, jakou rychlostí střídá svoje milence. Ve svém okolí už je kvůli tomu terčem vtipů. Jenže je to opravdu tak, že má v lásce smůlu, nebo je za tím něco víc? Jelikož je Agáta velmi zdatná obchodnice, nikdo by se tomu vlastně vůbec nedivil.

Ale podle jejích vlastních slov se většinou zamilovává do nevyzrálých mužů, kteří nemají práci, chovají se dětinsky, jsou nezodpovědní nebo se jenom snaží skrze ni proslavit. „Kluky jsem na Instagramu představovala dřív, než jsem znala jejich příjmení,“ říká Hanychová s tím, že by si svoje soukromí ráda začala více chránit.

Ale jen před pár dny veřejnosti představila v pořadí již šestého milence, kterého si od

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden