Moje šťastná hvězda

Chce se Holomáče zbavit?

Nejspíš má stále zlomené srdce, do kterého nechce pustit dalšího muže. Změní se to někdy?

Vypadalo to na velkou lásku, jenže Veronika Žilková (62) žádného dalšího partnera nechce. Nepočítá snad už s Josefem Holomáčem (63)?


Herečka Veronika Žilková (62) začíná novou kapitolu života. Svěřila se na začátku listopadu, že je konečně oficiálně rozvedená, a dokonce nabízí k prodeji svůj snubní prstýnek. Evidentně chce udělat za manželstvím s bývalým velvyslancem Martinem Stropnickým (66) tu nejtlustší možnou čáru.


Všichni očekávali, že po rozvodu konečně přizná, že je její novou láskou hudebník Josef Holomáč (63). To se nestane! Stačil jeden otevřený rozhovor a herečka dala Holomáčovi jasně najevo, jak moc velké místo má a nejspíš i bude mít v jejím životě.


„Partnera nemám a nikdy už mít nechci,“ jasně se vyjádřila. Pokud si tak Holomáč myslel, že ho konečně nebude přede všemi nazývat kamarádem, nejspíš se pořádně přepočítal. Otázkou nyní je, jak k tomu hudebník přistoupí. Bude mu stačit jen přátelství?


Rozvedl se jen kvůli ní?


V redakci se přikláníme spíše ke druhé variantě. Holomáč se totiž jen krátce poté, co Žilkovou poznal, rozvedl se svou dlouholetou manželkou Martinou. Povídalo se tehdy, že to udělal právě proto, aby dal herečce najevo, že má v srdci místo jen pro ni.


Dokonce se objevily i spekulace o tom, že až bude rozvedená, nebude dlouho váhat a požádá ji o ruku. Z těchto plánů ale nejspíš sešlo a Holomáče to možná pořádně vytočilo.


Svou nevěrou a rozchodem jí zlomil srdce.

Bude vzteky bez sebe?

Klidně se tak může stát, že o kamarádství nebude mít zájem a Žilkovou úplně vyškrtne ze svého života. To by byla samozřejmě škoda, protože kdykoli se spolu objevili ve společnosti, vždy jim to moc slušelo.

Žilková má ale evidentně ještě stále zlomené srdce a úplně se nevyrovnala s tím, co jí Stropnický provedl. Toho vášnivě milovala spoustu let, dokonce za ním pravidelně létala do Izraele, když tam dělal velvyslance.

Velký podraz

Vždy o něm mluvila v rozhovorech s respektem a láskou. Muselo pro ni tak být hrozné, když jí poslal e-mail a v něm stálo, že už ji nemiluje. Navíc se později ukázalo, že ji vyměnil za mladší asistentku Markétu Horňákovou (36). Vlastně se jí tak nedivíme, že se nehrne do dalšího vztahu.

Holomáčovi tak nejspíš zbývá jediná naděje, a to být hodně vytrvalý a postupně Žilkové dokázat, že právě on je tím panem Božským, na kterého celý život čeká. Snad tak vydrží být trpělivý a předčasně to nevzdá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden