Moje šťastná hvězda

Chce se přestěhovat do Česka kvůli novému milenci?

Láska si nevybírá. A u SONI NORISOVÉ (46) to platí dvojnásob. Rodinu má na Slovensku, ale už léta ji to táhne do Česka. Poslední měsíce za to ale podle jejích přátel nemůže jenom práce, ale i nová láska. Opustí partnera i svého syna?

Našla si nového partnera? Více času než doma na Slovensku tráví v Česku. Zčásti za to může práce, ale nyní se začalo spekulovat i o tom, že se zamilovala do muže, s nímž už se má stýkat déle. Ale až po měsících kamarádství prý zjistila, že k němu možná začíná cítit něco jiného než jenom pouhopouhé přátelství.

Hvězda seriálu Policie Modrava Soňa Norisová (46) se tím pádem, jak tvrdí její přátelé, řítí do pořádného maléru. Kdyby kvůli svému milenci opustila rodinu, rázem by přišla nejen o to nejcennější, co v životě má, ale i o spoustu svých přátel a také fanynek.Možná má ale Soňa Norisová úplně jiný plán.

ANDĚL S ĎÁBLEM V TĚLE

Její partner Adrian Rajter (52), s nímž má syna Michaela (13), na ni čeká na Slovensku, a kdykoli se za ním přijede podívat, je štěstím bez sebe. Jejich společní přátelé tvrdí, že bez ní nemůže žít. Je to největší láska jeho života. Ale má to herečka stejně? Někteří tvrdí, že k Rajterovi necítí nic už nejméně rok. Vždy ho podle všeho brala jako dobrého kamaráda, ale osudová láska to zřejmě nikdy nebyla.

Jedna z jejích kamarádek totiž prozradila, že se jí líbí zcela jiné typy můžů. Ačkoli se Rajter tváří jako andílek, umí se dokonce i pořádně rozzuřit a ztropit žárlivou scénu. Což měl také Soně několikrát předvést.Ta si to ovšem asi líbit nenechá.

UTÍKÁ Z DOMOVA

Když jsou společně na Slovensku, hlídá si ji jako oko v hlavě. Ale jakmile mu ujede do Česka, nemá, jak tvrdí jejich kamarádi, vůbec přehled o tom, co zrovna dělá. Jak prozradil jeden z jejích kolegů, s manželem si podle všeho ani příliš nevolají, ani nepíšou.

Skoro jako by neměli nic společného. Jenže oni mají, syna, a to je v jejich vztahu aktuálně největší problém. Ani jeden se ho totiž nechce vzdát a Soňa by zřejmě byla nejraději, kdyby se s ní odstěhoval do Česka.

To ovšem pro Rajtera nepřipadá v úvahu. Přál by si určitě, aby všichni žili společně na Slovensku. Jenže problém je v tom, že Norisová je mnohem oblíbenější tady v Česku než na Slovensku a podle všeho tu také dostává mnohem lepší peníze.

A toho se pochopitelně jenom těžko vzdá. Navíc tady, jak se poslední dny šušká, herečku čeká další lukrativní kšeft, který se rozhodně neodmítá.

Se svým ex zažila mnoho vášně, ale i trápení

SLOŽITÝ VZTAH SE SESTROU

Jedna z jejích nejlepších kamarádek prozradila, že by se ráda v Česku usadila natrvalo.Pendlovat mezi Českem a Slovenskem je pro ni čím dál náročnější a pravda je, že tak pracovně vytížená, jako je v současnosti, snad nikdy předtím nebyla. Je doslova na roztrhání. Ovšem nejen co se týče její kariéry.

Mnozí kolegové se také shodují v tom, že je také velmi krásná. Přitažlivější než bývala, a tak má také hodně nápadníků. Kolegyně jí závidí. Pro úspěch nemusela podle všeho udělat téměř nic, jenom měla štěstí.

Své by totiž o tom mohla vyprávě i její sestra Zuzana Norisová (40). Podle tvrzení jejich rodinných známých bývaly nejlepší kamarádky, které si říkají téměř všechno. Dokud byla Zuzana tou slavnější a úspěšnější, bovšechno bylo v nejlepším pořádku, avšak tento její úspěch netrval dlouho. A když jí úspěch podle mnohých sebrala její sestra, kamarádství okamžitě skončilo.

SPOLČILI SE PROTI NÍ?

Proslýchá se, že si dodnes nemohou přijít na jméno, ačkoli se už několikrát usmiřovaly.
Nikdy jim však smír nevydržel dlouho. A podle všeho je to především vina Zuzany. Své sestře zkrátka nechce odpustit, naopak jí vyčítá první poslední. V posledních letech měla Soňa podstoupit hned několik pokusů o usmíření, avšak bez většího úspěchu.

Naopak to vedlo ke zcela opačnému efektu. Zuzana se měla spolčit se sestřiným partnerem a přemluvit ji, aby se vrátila na Slovensko. Když se Soňa dozvěděla, co na ni ti dva šijí, rozzuřila se a nyní dle posledních informací nemluví ani s jedním, ani s druhým.

Její kamarádky si myslí, že si Soňa moc dobře uvědomila, že to nechtějí kvůli jejímu dobru, ale proto, aby tady sestře zase uvolnila místo a partner byl spokojený, že ji může mít pod dohledem.

NENÍ ANI BOHATÝ, ANI ZNÁMÝ

Soňa ovšem není hloupá, naopak se v celé situaci zorientovala velmi rychle. A rozhodně jim zřejmě nehodlá v žádném případě vyhovět.Nemá k tomu ani nejmenší důvod, navíc teď, když nejspíš potkala v Česku lásku svého života. O koho jde, ale prozradit nechce, dokonce stále tvrdí, že rozhodně nikoho nemá, avšak o opaku jsou přesvědčeni jak její kolegové, tak přátelé. Rozhodně ale nemá jít o nikoho bohatého ani známého. Je zcela mimo její obor.

CHCE MÍT DÍTĚ?

Pokud by se ale k radikálnímu kroku přestěhovat se napořád do Česka skutečně odhodlala, stalo by se tak podle mnohých až v příštím roce. Tehdy by se také mělo rozhodnout o tom, jaké pracovní závazky by ji tady v Česku čekaly.

Zatím je ovšem téměř vše jen ve fázi domlouvání, a tak se nechce unáhlit. Navíc musí mít strach, že by se s ní partner možná mohl o jejich syna soudit, a na tom jediném jí záleží. Její manžel by nejspíš zažádal soud o střídavou či výlučnou péči.

Její okolí ji má údajně za nezodpovědnou matku, která propásne všechny důležité okamžiky v životě svého syna. Někteří to však vehementně popírají, a naopak se shodují v tom, že lepší matku by si její syn mohl jen těžko přát.

Jedna z jejích nejbližších kamarádek se také nechala slyšet, že má Soňa ještě jedno velké přání. Chtěla by se stát podruhé maminkou. Se svým partnerem se o to podle všeho pokoušela posledních pět let, ale zkrátka neměli štěstí a o adopci vůbec neuvažuje.

ZÁVISTIVCI ÚTOČÍ

Za čtyři roky bude Soně Norisové padesát, a tak jí na druhé dítko příliš času nezbývá. Pokud by tedy skutečně chtěla otěhotnět, musí si pospíšit.Kdyby se jí to přece jen povedlo, měla by skutečně obrovské štěstí, v jaké by snad ani nemohla doufat. Otázka je, s kým dítko plánuje aktuálně. Pokud by ho totiž měla se svým údajným milencem, její sestra Zuzana by z toho nejspíš měla velkou radost.

Kromě kariéry jí totiž vždycky záviděla i harmonický vztah. Ten by ovšem nyní vzal zasvé a aspoň jednoho zadostiučenění by se jí dostalo. Možná je ale také všechno jinak a partnerská krize je jen přechodná.Také se může stát, že se usmíří a všechno bude jako dřív. O svých problémech Soňa nerada mluví, a tak se samozřejmě snaží tutlat i partnerskou krizi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden