Moje sladké tajemství

Chce se vdávat!

Kdo by to byl čekal, že vztah herečky ze seriálu ZOO Jitky Sedláčkové (61) s o dvanáct let starším podnikatelem, restauraterém Pavlem Töpferem (73), bude tak vážný, že se dokonce bude mluvit o svatbě.

Jaká je ale podmínka sympatické herečky, aby opravdu stanula před oltářem? Herečka už takřka rok randí s bratrem slavného herce Tomáše Töpfera (71) a chvíle, které s ním tráví, si nemůže vynachválit. A dokonce jim to podle slov herečky klape i v posteli, což je v jejich věku více než dobře.

Bratr slavného herce ji okouzlil na první pohled.

Sedláčková dala najevo, že sex u nich rozhodně není nuda, ba naopak, stále si ho velmi rádi užívají. Jelikož mají oba dva smysl pro humor, pro svatbu jeden druhému kladou podmínky. On si ji prý vezme, až bude v jiném stavu, ona jeho zase tehdy, až na ni přepíše svůj milionový majetek.

Samozřejmě že jde o nadsázku, herečka už od něj dokonce dostala nádherný prsten, kterým se ráda chlubí. Zda je zásnubní, to už si nechala pro sebe. Každopádně jim přejeme hodně štěstí a doufáme, že svatební zvony přece jen těmto dvěma hrdličkám zazní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden