Moje šťastná hvězda

Chce se vrátit k bývalému příteli?

Moje šťastná hvězda

Konečně je tam, kde vždycky chtěla být. Pracovní úspěch je ale u Báry Jánové vykoupen neúspěchem v lásce.

Hvězda Slunečné má bolavé srdce. Po pracovní stránce se jí sice nebývale daří, v soukromí to ale žádná hitparáda rozhodně není. BÁRA JÁNOVÁ (31) se s tím ale rozhodla bojovat po svém. Má políčeno na staronovou lásku.

Ještě před dvěma lety by asi ani ve snu neřekla, že by mohla být slavná jako nyní. Bára Jánová (31) se sice už nějaký ten pátek objevuje na televizních obrazovkách, vidět jsme ji mohli v mnoha projektech, jako jsou například Ordinace v růžové zahradě, Doktoři z počátků nebo Ohnivý kuře.

Ani v jednom z nich se ale moc dlouho neohřála. Sama nevěděla, čím to je, a už začala propadat panice, že to s ní takhle půjde pořád dokola. Pak se ale stal zázrak v podobě Slunečné, díky které se jí konečně vrátilo veškeré její úsilí. Jenže zatímco na jedné straně slaví úspěchy, v soukromí je to

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden