Můj kousek štěstí

Chce se vykašlat na herectví?

Pandemie koronaviru byla pro umělce náročným obdobím. Mnozí z nich přicházeli o kšefty a s tím i o příjmy. Z herců i zpěváků se tak stávali kurýři, pošťáci nebo i řidiči v hromadné dopravě.

To kráska ze seriálu Slunečná Kateřina Klausová (29) využila svůj potenciál vskutku originálně. Stala se realitní makléřkou a tahle profese se jí tak zalíbila, že ji teď dokonce upřednostnila před herectvím.

Ve Slunečné ji provdali za vypočítavého Maxu v podání Filipa Tomsy.

Na dvou židlích

Chtěla využít volného času a vyzkoušet si práci v jiném prostředí. A na to si zvykla nepochybně více než dobře, u makléřství stále zůstává a co víc, věnuje mu hodně času, dokonce více než své původní profesi herečky. Prodeji realit se prý věnuje každý den, od pondělí do neděle, „A mezi to se snažím nacpat to herectví,“ přiznává otevřeně fakt, že hraní a zpívání odstavila momentálně na druhou kolej.

Chystá se s uměním snad seknout nadobro? Nikdo by se jí asi nemohl divit, makléřství je jistě lukrativní podnik, kde si na finanční příjem určitě nemůže stěžovat. Navíc, co si budeme povídat, v dnešní době umělecká sféra nepředstavuje právě jistotu. To si Klausová jistě moc dobře uvědomuje, a proto se nejspíš rozhodla, jak se tak hezky česky říká, „sedět jedním pozadím na dvou židlích“.

Bude „realiťák“?

S herectvím skončit nehodlá a už se těší, až bude zase moci naplno hrát v divadlech. Chytře si ale nechává pootevřená zadní vrátka a kariéru makléřky také neopouští. O zábavu v následujících měsících tedy bude mít evidentně postaráno a práce bude mít více než dost.

Zbude jí vůbec čas na osobní život? Vypadá to, že je sympatická blondýnka stále nezadaná a kde jinde se při takovém pracovním vypětí seznámit, než v práci? Můžeme jen hádat, jestli jejím příštím partnerem bude herec nebo makléř, jistě bude mít z čeho vybírat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden