Můj čas na kafíčko

Chce si Dyka pojistit dalším dítětem?!

Když si před lety získala jedna z nejobsazovanějších českých hereček Tatiana Dyková (43) srdce svého dnes již manžela Vojty Dyka (36), všichni jim předpovídali krátký románek. Jejich vztahu málokdo dával naději.

Všem škarohlídům tak vytřeli zrak, když se v roce 2019 vzali a zpečetili tak dlouholetý vztah. Herečka, kterou momentálně můžeme vidět v seriálu Špunti na cestách, se svěřila, že by s manželem rádi přivítali do rodiny další přírůstek. Už takhle vychovávají celkem tři děti.

Vojta Dyk (36) přišel o tátu, takže kdy jindy další dítko než teď?

Dyková má z prvního manželství s producentem Pavlem Čechákem (47) dva syny, Františka (16) a Cyrila (13). Společně pak vychovávají ještě Lojzíka (8). Dyk je prý úžasný táta a vyženěné děti přijal za své.

Co se týče výchovy, nechávají jim prý naprostou volnost, s tím, že každý je jiný a potřebuje podpořit v něčem jiném. Nejstarší syn se výborně učí, studuje na prestižním gymnáziu a zajímá se o spoustu věcí.

Které z dětí bude mít talent rodičů?

Má prý už dokonce přítelkyni. Zato prostřední Cyril občas potřebuje vymezit určité hranice. Po mámě asi zdědil herecký talent, protože je prý velký komik a umí skvěle improvizovat.

Na rozdíl od staršího bratra je to rozený extrovert. Nejmladšímu Lojzíkovi zase musí čas od času dodávat sebedůvěru, ale prý ho baví všechno. Také hraje výborně na klavír a má spoustu kamarádů.

Vlevo exmanžel Pavel Čechák (47).

Sama mezi supy

Přestože děti od sebe dělí jistý věkový rozdíl a dvě z nich mají jiného tatínka, vycházejí spolu skvěle. „Nejstarší už má samozřejmě svoje kamarády, partu a trochu jiné zájmy.

Zároveň je ale velmi tolerantní a s nejmladším Lojzíkem si občas neuvěřitelně trpělivě hraje a věnuje mu svou pozornost,“ prohlásila Dyková, která se už několikrát nechala slyšet, že holčička by v rodině byla víc než vítaná. Ženský element by si v domě velmi přála.

Čtyři „chlapi“ jsou na ni občas moc. Jednou za čas prý potřebuje od všeho utéct a být ideálně úplně sama. Jak ale přiznává, rodina je pro ni pilířem a není nic, co by pro ni bylo důležitější. Necháme se tak překvapit, jestli se vytoužené holčiky dočkají, nebo jestli zůstane sama mezi „supy“.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden