Moje šťastná hvězda

Chce si ho udržet za každou cenu

Ti dva jsou opravdu nerozluční

Hvězda Slunečné EVA BUREŠOVÁ (27) je v současné době zamilovaná až po uši do PŘEMKA FOREJTA (34). Ten ale možná brzy odjede pryč!


Snažili se svůj vztah skrývat, dlouho se jim ale to nepovedlo. Krásná Eva Burešová (27) ze Slunečné už nějakou dobu randí s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (34). Skoro denně se herečka na svých sociálních sítích chlubí tím, jak moc je šťastná a zamilovaná.


S Forejtem tvoří opravdu hezký pár a je až překvapivé, jak si mohou kuchař a herečka rozumět. Mnohé ale při pohledu na slavné hrdličky napadne, co bude, až Forejt otevře svoji restauraci, kterou má až v Olomouci.


Eva si bez milovaného Přemka život nedokáže představit.

Před rokem ji musel kvůli pandemii koronaviru zavřít, toho využil a přestěhoval se do Prahy. Teď už svou činnost může zase provozovat a vypadá to, že se zase natrvalo přemístí do hanácké metropole. Nechá tu svou lásku a dá přednost práci před vztahem?

Zabydleli se a teď odjede?

Burešová se před pár týdny nezapomněla pochlubit tím, že jí Forejt pomohl se stěhováním. A nezůstalo prý jen u toho. Ani jeden z nich to sice nikdy nepotvrdil, podle našich informací se ale měli společně sestěhovat.

Co ale bude nyní, když bude muset Přemek trávit většinu času v restauraci? Pendlování mezi Olomoucí a Prahou je dost náročné, a tak se zdá, že společným chvilkám je evidentně konec. A právě toho se Eva zřejmě tolik bojí.

Historie se totiž začíná opět opakovat. Otec jejího syna Nathánka (3), hudebník Michael Krásný (37), ji opustil rovněž kvůli kariéře, vztah s mladým tanečníkem Matyášem Adamcem (21) zase údajně nepřežil kvůli velké vzdálenosti mezi milenci.

Zařídí mu tady kšeft

Další zklamání v lásce ale Eva už zjevně nechce, a tak měla svému milému zařídit kšeft v Praze. Všichni vědí, že má Forejt velký talent jak na zpěv, tak i herectví, a tak se říká, že mu prozatím Eva dohodila roli ve  Slunečné. Teď je jen otázka, zda to bude stačit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden