Moje šťastná hvězda

Chce si Jitka Schneiderová vytančit statisíce?

Na čem vydělá majlant?

Buď jí tanec začal velmi chybět, nebo si chce JITKA SCHNEIDEROVÁ (43) pěkně přilepšit. Přestože se bývalá účastnice taneční soutěže StarDance tanci nevěnovala minimálně rok, najednou se rozhodla uspořádat se svým soutěžním tanečním partnerem MARKEM DĚDÍKEM (33) velkolepou taneční show s názvem Díky tanci, která se uskuteční 5. dubna v pražské Lucerně.

„Zažila jsem spoustu radosti, emocí a dřiny. Chtěla bych se o tuto energii a radost podělit s ostatními. Byly jedinečné. Proto jsem se rozhodla uspořádat velký taneční večer,“ vysvětluje své pohnutky herečka, která jako by svými slovy chtěla naznačit, že si chce pořádně namastit kapsu.

Schnedierová si zisk z prodaných lístků nechce nechat pro sebe, ale chce tím podpořit dobrou věc. „Několik let jsem patronkou projektu Hledáme rodiče, který se věnuje podpoře a rozvoji pěstounské péče. Celý výtěžek bude věnován právě jim,“ doplňuje herečka, která tak v posledních dnech veškerý svůj volný čas věnuje tréninkům. „Mám dost,“ netají se Jitka, která ale nehodlá polevit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden