Moje šťastná hvězda

Chce si Langmajera udržet stůj co stůj!

Chystá se kvůli němu znovu svléknout, už v sprnu!

Herec JIŘÍ LANGMAJER (56) svého času platil za proutníka a seznam jeho milenek je obdivuhodný. Opravdu ho ADÉLA GONDÍKOVÁ (49) zkrotila?


Léta Jiří Langmajer (56) platil za vyhlášeného „kance“. Stačí si vzpomenout na jeho románky s modelkou Petrou Faltýnovou (44), herečkami Mášou Málkovou (39), Ivanou Jirešovou (45) či Eliškou Křenkovou (32) atd.


Adélou Gondíkovou (49) randil od roku 2010, definitivní utrum v jeho záletech ale nastal až po svatbě o devět let později. Sama Gondíková ale cítí, že se Langmajerovo staré já zase začíná probouzet.


V zákulisí českého showbyznysu se už dokonce povídá, že s některými herečkami má nadstandardní vztahy. Pro jeho manželku žádná příjemná zpráva.


Tváří se vedle ní jako oddaný manžel, je jím ale?

Chce, aby ho přešla chuť na jiné

Jenže Adéla není žena, která by doma fňukala a litovala se. Když se v roce 2000 svlékla pro pánský časopis, tak prohlásila, že totéž udělá, až jí bude padesát. Kulatiny oslaví letos v srpnu, což se jí do plánů moc hodí.

Vždyť Langmajer má její nahé fotky v pracovně, za pár měsíců by je tak mohl vyměnit za aktuální. Kolegové Gondíkové tvrdí, že herečka chce, aby manželovi denně připomínaly, že ona je jeho jediná. Definitivně ho tak má přejít chuť, aby běhal za mladšími.

Vždycky byl na mladší

Otázka je, zda je vůbec možné někoho odnaučit něco, co má zažité. Langmajera vždy přitahovaly ženy mladší, než je jeho současná manželka. I jeho první manželství s paní Kamilou skončilo, protože ji podváděl.

Dlouho mu nemohla přijít na jméno. Komunikovat spolu zase začali až díky jejich dcerám Tereze (31) Julii (21). Osud opuštěné ženušky tak klidně může čekat i Gondíkovou. Pokud samozřejmě nevyjde její „nahatý“ plán.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden