Moje šťastná hvězda

Chce si Ochotská od Rosola odpočinout?

Trable ve vztahu

Ještě před pár týdny měli všichni jasno. Krásná moderátorka MICHAELA OCHOTSKÁ (32) byla chudinkou, kterou krátce po svatbě opustil manžel LUKÁŠ ROSOL (31) kvůli její kamarádce a trenérce. Jenže teď se zdá, že je všechno jinak.

Celý kolotoč různých výpovědí manželů Ochotské a Rosola se roztočil někdy v listopadu, kdy se moderátorka odstěhovala z jejich společného domu ke svým rodičům do Nupak. Původní zprávy říkaly, že křehká blondýnka je na všechno sama a nezvládá péči o hyperaktivního synka. Navíc, manžel na ni neměl mít pro samou práci čas. Později se však ukázalo, že v pozadí celé této kauzy byla spíš vážná manželská krize, která vyústila nečekanou nevěrou. Dokáže Ochotská svému manželovi odpustit a vzít ho zpátky, nebo je jejich vztah odsouzen k zániku? Jak se totiž zdá, Rosol se s pohlednou trenérkou ANETOU ZNAMENÁČKOVOU (24) rozešel a nejspíš doufá, že ho manželka vezme na milost.

Doplatila na své chování?

Říká se, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě, v případě Michaely Ochotské, která si s věrností hlavu nikdy nelámala, to vypadá, že si tentokrát ani nedaly moc na čas. Vždyť právě vztah s otcem jejího syna začal nevěrou. Před čtyřmi lety sama podvedla svého tehdejšího přítele MICHALA EXNERA (39). Že by jen doplatila na své dřívější chování? Necelé dva roky od velkolepé svatbě ji urostlý tenista vyměnil za krásnou brunetku s vysportovaným tělem. Navíc se ukazuje, že odchod od manžela nebyl reakcí na jeho nevěru! „Ona odešla už v listopadu k rodičům do Nupak a na Vánoce do Bruntálu, i když to Lukáš nechtěl. Přesvědčoval ji, ať stráví svátky doma jako rodina,“ prozradil zdroj z blízkosti Rosola. Podle něj ho moderátorka měla postavit před hotovou věc. „Nedala mu na vybranou,“ dodal. Rosol tak zřejmě následně vyhledal rameno Znamenáčkové, kde by se mohl vyplakat.

Všechno bylo úplně jinak

O úletu svého muže se Ochotská nedozvěděla z novin, jak se psalo, ale přímo od svého muže. „A ona mu říkala, že to chápe. Ostatně dohodli se na pauze. Pak se hodilo, že se do médií dostaly společné fotky s Anetou,“ dodal zdroj s tím, že ale nikdy nešlo o žádný vztah. Šlo prý jen o sex. Pro Ochotskou to ale muselo být obrovské ponížení, a tak podle zdroje ráda využívá pozvání na kávu a večeře od svých bývalých partnerů. Otázkou zůstává, jak manželé tuto krizi vyřeší. Rozvod by se nehodil ani jednomu z nich. Michaela totiž musela před svatbou podepsat předmanželskou smlouvu.

Vztah s krásnou trenérkou nebyl o ničem jiném, než o sexu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden