Můj kousek štěstí

Chce snad, aby manžel začal žárlit?

Svléká se a tančí

Ukázala se v upnutém rudém korzetu a přítomným pánům se tajil dech. Není pochyb o tom, že oblíbená herečka Dana Morávková (51) má stále co nabídnout. Měl by mít Petr Malásek (58) důvod k obavám?

Manželství Dany Morávkové (51) a Petra Maláska (58) bývá označováno jako jedno z nejstabilnějších v našem showbyznysu. Letos oslavilo pětadvacáté výročí, neprovázejí ho skandály, a pokud kdy byl nějaký problém, vyřešila si ho dvojice pěkně v klidu doma, bez asistence zvědavé veřejnosti.

Žádná idylka ale netrvá věčně, to jistě dobře zná každý pár a jen těžko lze uvěřit, že je právě tento výjimkou. Zvláště, když krásná manželka začne odhazovat svršky a plánovat chvíle o samotě s cizím šarmantním chlapíkem, to může naznačovat mnohé...

Nedávno na sebe Morávková upozornila, když si, oděna do erotického korzetu, doslova osedlala kolegu Josefa Cardu (66), a nejen on tak mohl obdivovat její dokonalou figuru. Zejména pánové v hledišti si jistě přišli na své. Stalo se tak totiž v rámci divadelního představení Terasa, kde Dana exceluje.

Může se nudit...

Není ale pochyb o tom, že i bez tohoto představení a odvážného modelu, je herečka z Ordinace v růžové zahradě stále v hledáčku řady ctitelů, z jejichž zástupů by si snadno mohla vybírat. A ruku na srdce, které ženě by to nelichotilo? Téměř třicet let žije po boku jediného muže, a pokud je manželství stále tak klidné a harmonické, jak tvrdí, může se snadno stát, že bude jeden či druhý, dříve či později hledat nějaké to rozptýlení.

Nový muž!

Koneckonců, syn Petr (24) už před časem vylétl z hnízda, studuje až v daleké Anglii, a to jsou přesně ty chvíle, kdy ženám, matkám, dochází, že k životu potřebují nějaký další zajímavý impuls. A vypadá to, že právě takový herečka právě prožívá.

Po více než dvaceti letech se vrátila k moderování Snídaně s Novou a navíc každou volnou chvíli teď tráví po boku dalšího muže. A zdá se, že k sobě mají opravdu blízko. Řeč je o Danielu Jurčovi, tanečníkovi s nímž řadu týdnů brázdila parket při trénincích na projekt Roztančené divadlo.

Což jistě právě Daně musí imponovat. Tanec miluje a nedávno si navíc povzdechla, že se svým mužem si tuto aktivitu moc neužije. „Manžel tančil jenom, když mě balil, první rok. Jak si mě vzal, tak přestal tančit,“ přiznala.

Hrozí krize?

O to víc si jistě užívala chvilky na parketu po boku Jurči. Sympatie mezi sebou neskrývají, a Morávková navíc otevřeně řekla, že se sympatickým tanečníkem chce trénovat dál, i po konci soutěže. Jak na její plány bude reagovat věčně zaměstnaný Malásek? Ten by měl nyní pořádně zbystřit!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden