Moje šťastná hvězda

Chce svou ženu připravit o peníze i o dceru?

Na začátku to byla láska jako trám. Nyní to vypadá na válku desetiletí. AGÁTA HANYCHOVÁ (34) svému muži JAKUBOVI PRACHAŘOVI (36) nemůže přijít na jméno a hodlá na něm nenechat nit suchou.

Vyměnil ji za mladší a krásnější? S tím se Agáta Hanychová (34) jen tak smířit nehodlá. I když i ona kdysi udělala několik velkých přešlapů, které dnes jako by neexistovaly, Jakub Prachař (36) je ten špatný, a tak také nemá právo si u rozvodu diktovat podmínky.

To mají být slova nejbližších přátel bývalé modelky, kteří už jsou zřejmě zevrubně informovaní o tom, co na svého, brzy bývalého manžela chystá. Ve hře je společný majetek a také jejich milovaná dcerka Mia (2). Oba ji asi chtějí do výhradní péče a oba chtějí ze svého společného jmění získat co nejvíc.

Svému sokovi vyhrožoval

Už v roce 2017 na veřejnost prosákla informace o Agátině údajném románku s fotografem Matějem (34), který si říká Dereck Hard. Ten se před třemi lety nechal slyšet, že mu Agáta slíbila, že
se rozvede, protože manželství s Prachařem za nic nestojí.

Podle ní byl už tehdy Prachař její největší životní omyl. Fotograf rovněž prozradil, že ze začátku byl jeho vztah s Agátou čiště platonický. Až když společně odjeli do Itálie, mnohé se mezi nimi změnilo, neboť trávili celé dny jen sami ve dvou.

Když se ale o jejich vztahu dozvěděl Prachař, bylo zle. Údajně svému sokovi začal vyhrožovat. Měl mu dokonce říct, že pokud jeho ženu nenechá na pokoji, tak ho zabije. Toho se nejspíš milenecký pár zalekl a vztah tak ukončili.

Sedmého roku se jejich manželství nedožije

Rozhodně to ale neměl být jediný Agátin milenec. Říkalo se o ní, že Prachaře podvedla i s hokejistou Jiřím Tlustým (32) nebo hercem Jakubem Štáfkem (29). Není se tedy čemu divit, že když se Jakub o nějakém jejím dalším záletu dozví, zuří.

Jenže i on má podle všeho máslo na hlavě. Zlí jazykové tvrdí, že ti dva si vzájemně nemají co vyčítat. I Prachař měl totiž svou manželku několikrát podvádět, a to zejména v dobách, kdy moderoval úspěšnou zábavní televizní show Česko Slovensko má talent.

Letos v dubnu by Agáta s Jakubem byli svoji již sedm let. Sedmý rok je ale vždycky krizový. A právě tihle dva ho nedokázali ustát. Z jejich okolí téměř nikdo nevěřil, že by mohli být párem na celý život. Každý má totiž svou hlavu a ani jeden nechce dělat kompromisy. A nejspíš to platí i v případě jejich rozvodu.

Nechce, aby její dcerku vychovávala cizí žena

Všichni z jejich okolí se údajně shodují na tom, že půjde o rozvodovou bitvu desetiletí. Nedávno se měl totiž Prachař nechat slyšet, že by rád dostal do výhradní péče svou dcerku Miu. Pro Prachařovou toto řešení ale nepřipadá v úvahu.

Je to její milovaná holčička a nechce, aby ji vychovávala Prachařova milenka Denisa Dvořáková (28), s níž teď nejspíš herec žije. Agáta jí však nemůže přijít na jméno. A už jenom z toho důvodu, že je mladší než ona a živí se také modelingem.

Dokonce měla Prachařovi v počátku jejich vztahu ženu rozmlouvat. Ten se jí ale zřejmě jenom krutě vysmál. A i když už se říká, že to Prachařovi a jeho novému objevu příliš neklape, veřejně to nedává příliš znát. Chce působit šťastným a spokojeným dojmem. A k tomu by mu dopomohlo i to, kdyby do své péče získal Miu. Dcerka ale není jediný důvod ke sporu.

Kdo od rozvodu vyjde jako vítěz?

Během manželství dal Prachař Hanychové nespočet darů relativně velké fi nanční hodnoty. Mezi nimi je i vůz značky Porsche v hodnotě minimálně jednoho a půl milionu korun. Další majetek nabyli společně. Teď je však otázka, jak si ho kdo rozdělí.

Komu připadne dům? A komu zase věci do něj pořízené? Lehké vyrovnání to nebude, protože už teď je jasné, že ti dva si rozhodně vstříc nepůjdou. Každý chce z tohoto rozvodu vyjít jako vítěz, protože oba si myslí, že chyba je na straně toho druhého, nikoli v nich samých.

Milence střídá jako ponožky?

Ona ho nemůže ani cítit kvůli tomu, že ji podváděl s jinou, on jí zase vyčítá, že ihned jakmile se rozešli, si Agáta našla jiného a ani měsíc po něm netruchlila. Do cesty se jí totiž připletl realitní makléř Zdeněk Turek (37) a vypadalo to, že z toho bude láska jako trám.

Agáta se na sociálních sítích rozplývala, jak moc je zamilovaná a jaký je Zdeněk úžasný chlap, který se o ni dokáže postarat a přesně vytuší, co potřebuje. Dokonce spolu odjeli na dovolenou do Thajska, kde v hluboké romantice pokračovali.

Tehdy nejspíš Prachař málem pukl vzteky. O to větší radost ale musel cítit, když se po týdnu od návratu z exotické dovolené Agáta se svým novým milencem rozešla. Vysvětlila to tak, že zkrátka měl každý jiné představy o společném životě.

Ale že zůstávají přátelé. Neuplynulo však ani čtrnáct dní od rozchodu a Agáta už se zase objevovala s jiným mužem. A nyní zase práskla, že už má čtvrt roku chodit s kameramanem Markem Niessnerem (31).

Bez luxusu by Agáta nepřežila

Mužů se kolem ní aktuálně točí hodně. Dokonce má i dobrého „kamaráda“ v izraelském Tel Avivu, kam létavala před koronavirovou pandemií surfovat. Nyní má utrum a nezbývá jí než sedět doma, starat se o děti a domácnost a přemýšlet nad tím, jak vyjít z rozvodu tak, aby si příliš nepohoršila.

Agáta je totiž zvyklá na vysoký životní standard. To Prachař je údajně z těch dvou mnohem skromnější. Přesto by se manželce rád nějak pomstil.

Každý má svůj plán

I když se před pár týdny spekulovalo nad tím, zdali se náhodou ti dva k sobě nechtějí vrátit, ve skutečnosti jsou stále na ostří nože. Na začátku března sice byli spatřeni před svým domem v živé konvezraci a úsměvy nešetřili.

Zřejmě ale na sebe hráli jen nějakou komedii. Jakmile si totiž zmizí z očí, každý už kuje vlastní pomstu. Největší Agátinou zbraní je jejich malá dcerka. Jakubovou největší zbraní je movitý i nemovitý majetek. Údajně má právníka, který je schopen Agátu připravit úplně o všechno. Jenže Agátu na mizině si nikdo představit nedokáže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden