Moje šťastná hvězda

Chce z Gondíkové mít domácí puťku?

Menší krizi nejspíš prožívají herečka ze seriálu Ulice Adéla Gondíková (50) s hercem ze seriálu Specialisté Jiří Langmajer (57). Neshody mají vznikat proto, že na sebe nemají skoro vůbec žádný čas. Jiří Langmajer přitom touží po společném cestování a chtěl by s Adélou Gondíkovou poznat krásy Japonska.

Musí být vždy po jeho?

Když ale doma plánovali termín, herečka manželovi oznámila, že bude lepší, když to nechají na rok 2026. O herečku je totiž velký zájem a má spoustu pracovních závazků. Langmajera to vytočilo a Gondíkové vynadal, že si neumí lépe zorganizovat čas. Povídá se, že ji čím dál víc tlačí, aby byla ženou v domácnosti, což ale herečka zatím nechce.

Manžel Jiří Langmajer (57).

Kariéry se nechce vzdát

„Nevím, co bude, ale jsem přesvědčená o tom, že postupem let budu mít volného času víc,“ říká Gondíková. Tak snad nevyrazí Langmajer sám, nebo dokonce s nějakou jinou ženou.

Vždy to byl velký svůdník a stále je to muž s velkým osobním kouzlem. Pravda ale je, že od té doby, co je s Gondíkovou, se proměnil v úplně jiného člověka. Mluví o ní jako o své osudové ženě a věří, že jim láska vydrží na věky věků.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden