Moje sladké tajemství

Chce z ní partner domácí puťku?

Začne brzy cítít, že s ní Vavro manipuluje?

Předtím než se herečka Lenka Zahradnická (35), kterou diváci znají například z nekonečného seriálu Ulice, stala maminkou, provázela jí pověst docela divoké žena.

Ostatně její postelí prošel nejeden opravdu slavný muž včetně zpěváku Tomáše Kluse (34) nebo Vojty Dyka (35). To se ale změnilo, když poznala současného partnera, kameramana Michala Vavra. Jak se zdá, on jediný našel recept na to, jak krásnou herečku zkrotit.

„Já Míšovi ukázala všechny svoje barvy rovnou zostra a on to s grácií a klidem všechno ustál. Žádné hry, žádné oťukávačky. Rovnou do plnejch,” Přiznává Zahradnická, že asi není úplně jednoduché vydržet po jejím boku.

A možná proto už teď Vavro mluví o dalším potomkovi, přestože jejich mladší dceři Jovance ještě není ani rok. „Pomalu blížíme k tomu třetímu,” říká, I když jasně musí vidět, že na Zahradnickou je péče o dvě malinké děti někdy trochu moc.

Skoro to vypadá, jako by se snažil udržet svoji partnerku doma. Bez ohledu na to, že ví, jak ráda by se herečka vrátila do práce. Vždyť do Ulice naskočila sotva pár týdnů po porodu. Pokud by ale doma brzy přibylo další miminko, je jasné, že návrat do práce a společenského života by byl ještě daleko obtížnější.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden