Moje šťastná hvězda

Chce zase pracovat

Ráda by změnu, muž se k tomu moc nemá.

Mateřství už jí nejspíš neprospívá, a tak se měla VENDULA PIZINGEROVÁ (49) nedávno rozhodnout, že se chce vrátit do práce. Co nebo kdo jí v tom ale brání?


Malého půlročního Josífka si Vendula Pizingerová (49) užívá,  jak jen může. Jenže být s ním každý den zavřená doma, to už jí zřejmě začíná trochu přerůstat přes hlavu.


Nejvíce jí má vadit, že jí s výchovou malého syna skoro vůbec nepomáhá její manžel Josef (33). Jak je známo, tak se na společného syna neskutečně těšil, teď se k němu ale prý moc nehlásí, jelikož má být neustále zaneprázdněn jinými povinnostmi. 


Syn je pro ně velké štěstí, snad si ho nenechají pokazit.

Rád se chlubí

Při pohledu na jeho instagramový profil je přitom vidět, že se rád fotí, tedy hlavně se svým synem. Na internetu dává jasně najevo, že ho má rád. Jenže přidávání fotografií je možná to jediné, co se synem dělá.

Vendula se měla nedávno svěřit, že je na všechno sama, a když potřebuje Josífka pohlídat, musí využt hlídacích služeb někoho jiného.

Vendule prý hodně chybí i kamarádi a přátelé.

Vrací se do práce?

Spekuluje se o tom, že se má Pizingerová vrátit co nevidět do své nadace. „Vendula je ta, bez které se to tam zkrátka neobejde, proto se musí vrátit co nejdřív,“ oznámila její kolegyně, která za ni převzala veškerou agendu.

Jenže musí nejprve vymyslet, kdo se bude v době její nepřítomnosti starat o malého synka. Co ale její manžel? Říká se, že to má Josef všechno dělat naschvál, aby jeho milovaná nechodila do práce a věnovala se spíš jejich potomkovi a domácnosti.

Jestli je to pravda, vědí asi jenom oni dva. Pokud tomu ale tak opravdu je, měli by se nějakým způsobem domluvit. Přece jen, rodiči jsou oba a vyjít si vstříc je pro každý vztah nesmírně důležité. Vendula má navíc funkci, která je prospěšná mnoha lidem a na to by měl Josef brát velký zřetel.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden