Můj čas na kafíčko

Chce žít Chantal Poullain jako cirkusačka?

Svými šokujícími nápady je pověstná, ale ten poslední skutečně nemá obdoby. Chantal Poullain (60) se totiž rozhodla k nečekanému životnímu kroku! Už nechce dál zůstávat na jednom místě, zapouštět kořeny a žít nudným životem.

A proto veřejně oznámila své plány na budoucnost. „Odjakživa se mi líbily cirkusové maringotky,“ překvapila všechny svým přiznáním. Chce prý údajně bydlet v maringotce! Zdali napořád nebo jen na nějaký čas už ale neprozradila. Kde se v ní vzala ta kočovná krev?

Hodí svůj dosavadní život za hlavu?

Zdá se, že je její touha přelétat z místa na místo silnější než zdravý rozum. Všichni jen čekají, kdy svůj záměr vyrazit do světa uskuteční. Skončí snad se svou hereckou kariérou, prodá svůj pražský byt, hodí za hlavu všechny své přátelé a odfrčí? Lze to vůbec považovat za zodpovědné chování? O svých touhách prý už ale kdysi mluvila. Chtěla si pronajmout londýnský patrový autobus a brázdit s ním silnice po celé Evropě. Pak si to ale podle známých rozmyslela a teď je spíše pro loď. „Zvažuji, že bych na lodi i bydlela,“ nechala se před časem slyšet.

Své přátele klidně hodí za hlavu. Už tu nechce bydlet?

Klidně bude žít v motorovém člunu!

Kdo by si ale myslel, že měla na mysli supermoderní loď, jachtu nebo hausbót, nebyl by od pravdy vzdálenější.Stačil by jí obyčejný motorový člun! Na pohodlí si prý příliš nepotrpí. Přednější je pro ni poznávání nových míst, zažívat nová a nová dobrodružství a poznávat nové lidi. Všichni se ale podivují nad tím, jak je možné, že si takový sen chce plnit až v téměř šedesáti letech. Není to snad jen chvilkový rozmar? Nebo snad prožívá krizi, kterou by ráda tímto radikálním krokem překonala? Ať tak či tak, za pár měsíců se ukáže, zdali své sny o kočovném životě myslela vážně, nebo ne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden