Moje sladké tajemství

Chce zůstat schovaná za zády nejlepšího chlapa pod sluncem

Moje sladké tajemství

Lucie upřímně říká, že před ní kluci utíkali už na základce. Proto je dnes vděčná za to, že má tak spolehlivého a milujícího partnera

Zpěvačka Lucie Bílá (54) je vedle svalovce Radka Filipi (37) opravdu šťastná. Přesto ji ani zásnubní prstem nepřesvědčil, aby se za něj provdala. Patrně proto, že nechce riskovat další zklamání.

 Pokud někdo vysloví jméno Lucie Bílé (54), okamžitě přidává další superlativa. Lucka je podle svých fanoušků talentovaná, úspěšná, krásná, věčně usměvavá, laskavá a milující.

A také neúnavná sběratelka Zlatých slavíků. To vše díky tomu, že naši neznámější zpěvačku také zdobí neúnavná pracovitost a profesionalita. Když to vše podpoří svým obrovským kouzlem osobnosti, není divu, že se  na špičce české populární hudby přes třicet let.

Musela udělat první krok

Lucie je navíc ke svým fanouškům odjakživa velmi

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden