Můj čas na kafíčko

Chcete si ochočit chlapa jako zvířátko?

Nenechte se vést příliš svým srdcem, se zlou byste se potázala. Své city musíte mít pod kontrolou. Dobře si všímejte, jaké ženy vašeho muže přitahují.

Úplně to nejdůležitější je na svém partnerovi neviset! Nestat se koulí na jeho noze. Žena pro něj musí být něčím zajímavá, ale nesmí se tvářit jako dokonalá. To muži nesnášejí. Také se vyvarujte přílišné péče o partnera.

Muž se nechá rád nějakou dobu obskakovat, ale vážit si toho moc nebude. Za nějakou dobu ho to přestane bavit. Ani vyváření nebude to pravé, čím si partnera k sobě připoutáte. Buďte svá, a to od samého začátku. Nebojte se říct svůj názor včetně toho, co budete jíst.

Úplně nejhorší, co můžete udělat, je, když si v restauraci, kam jdete na večeři, objednáte to samé jako váš partner. I když na to máte chuť, je strategicky prozíravější, když si dáte něco jiného.

Snažte se pečovat i o svůj zevnějšek.

Šetřete láskou

Držte se přísloví, že méně znamená více! Proto svými projevy šetřete, ať si jich váš drahý váží – nesahejte na něho pořád, nehlaďte jej a taky mu pořád neříkejte miláčku. Vše krásné mu zevšední, i pohlazení si musí zasloužit.

O sexu ani nemluvě. Nikdy muži neskákejte do postele! Není nad hrátky předem a napínat ho – bude, nebude? Když si s mužem pohrajete jako kočka s myší, uvidíte, jak vás to posílí. Muži pak dokážou čekat pod balkonem jako ten Romeo.

Pokud se hádáte, dělejte to chytře. Berte spor jako dialog, vyvarujte se hysterie a scén. To muži nesnáší. Vháníte jej tím do náruče jiné ženy, mazanější.

Buďte tajemná kočka

Neuškodí, když mu občas nezvednete telefon nebo hned neodepíšete na zprávu. Nedávejte mu najevo, že je váš vztah závazek, neútočte na něj dotazy typu, kdy se už konečně vezmete a kolik budete mít dětí. Tohle nesmí žena vyslovit, k tomu musí vmanipulovat muže tak, aby totéž řekl sám a dobrovolně.

Máte-li pocit, že vás partner zanedbává, neváhejte se hezky obléct, nalíčit a vyrazit někam s kamarádkou. A co se týče peněz, nesmí z vás cítit zlatokopku. Muži dávají obvykle dárečky rádi sami. Motivujte ho k tomu tak, že se z dárků krásně zaradujete. Nebuďte na něm finančně závislá, a hlavně si držte nějaká tajemství do zásoby.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden