Můj čas na kafíčko

Chcete zpátky nevěrníka?

Opravdu zvládnete překousnout, že vás ten bídák zradil? Tak se pusťte do boje!

Nevěra a zrada pokaždé bolí a zasáhne nás jako dýka do srdce. Pokud s tím mizerou přesto chcete zůstat dál, navzdory tomu, že vás podvedl s jinou, poradíme vám, jak o něj můžete zkusit bojovat. Počítejte ale s tím, že to bude hodně těžké...

Pokud jste rozhodnutá získat ho zpět, připravte si obrovské množství energie a sil. Pokud se ale váš drahoušek ze své chyby nepoučí a bude vás dál podvádět a hledat si náhodné známosti, pak je nejvyšší čas se s ním rozejít. Není nic horšího, než být celý život podváděná a v nejistotě. To si žádná žena nezaslouží.

Zatněte zuby

Udržte svou ženskou hrdost na uzdě a zkuste pochopit, že ta druhá je pro něj jen něco nového a nepoznaného. Využijte trumfu, že to vy ho dobře znáte a víte, co na něj platí. Předveďte mu, jak dokonalá žena dokážete být. Připravte mu jeho oblíbené jídlo, kupte si něco pěkného na sebe a ukažte mu, o co všechno by přišel, kdyby vás ztratil.

Najděte si čas jenom pro sebe

Vydejte se ke kadeřníkovi, zacvičit si nebo na víno s kamarádkou. Když jste neustále doma, muž si to rychle zvykne a bere vás jako jistotu, která na něj vždy počká. Ukažte mu, že tomu tak není. Nezapomínejte ale ani na to najít si čas na společné záliby, koníčky a chvilky, kdy si budete moci povídat a věnovat se jeden druhému.

Znovu si ho hýčkejte

Pozornost, uznání a obdiv. To jsou tři kouzelné věci, kvůli kterým si muži hledají někoho jiného, protože přesně to jim doma chybí. Pokud o něj stále stojíte, budete se muset více snažit mu dokázat, že je pro vás důležitý, začít ho chválit a najít si čas ho poslouchat. Možná vás překvapí, jak je to pro něj důležité.

Den zúčtování

Klidně se partnera zeptejte, co jste dělala špatně, že si našel jinou. Připravte se, že půjde o pořádný emoční nápor. Chlapi říkají hrozné věci, protože se snaží své chování omluvit. Zkuste najít společně řešení. Neznamená to, že za vše můžete vy. Omyl. Vysvětlete mu své chování a co musí změnit on, aby se situace zlepšila.

Co mu chybělo?

Milostné sblížení je účinný způsob, jak vrátit do vztahu vše, co mu už dlouho chybělo. Uvidíte, že přijde čas, kdy poblázněný chlap bude chtít trávit čas zase s vámi, a ne s tou druhou! Tento fígl funguje ve chvíli, kdy on už ví, že vy už o jeho nevěře něco tušíte. Přesto zachovejte vnitřní klid. Nakonec se vše obrátí ve váš prospěch.

Chytrá taktika milenek

Dotyčné, která vám svedla muže, rozhodně nevolejte, nepište a nedělejte scény. Stačí, když použijete její taktiku. Posílejte muži hezké zprávy, či se k němu navoněná parfémem přitiskněte. Uvidíte, že i ona začne žárlit.

Muži totiž milenkám tvrdí, že doma se ženou nic není. Pak čekejte. Pokud s vámi začne trávit více času, máte vyhráno. Žárlivka to nevydržela.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden