Moje šťastná hvězda

Chci pravou lásku, a ne dalšího nevěrníka!

Moje šťastná hvězda

Jedno velké zklamání v milostném životě už za sebou Veronika Freimanová má a byla by velmi nerada, kdyby přišlo další. Bohužel tomu ale vše nasvědčuje.

Když poznala VERONIKA FREIMANOVÁ (66) VLADIMÍRA BOUČKA (66), poměrně rychle pochopila, že je to pro ni ten pravý. Poslední dobou se ale spekuluje, že se za jejími zády schází s jinou!

Hvězda divácky oblíbeného seriálu ZOO Veronika Freimanová (66) působí jako sebevědomá a optimisticky naladěná žena. Pravda ale je, že ve svém životě neprožila jen příjemné chvíle. Naopak má za sebou okamžiky, během kterých se dostala až na pomyslné dno.

Ačkoli se zdálo, že ve vztahu s Vladimírem Boučkem (66) našla lásku a muže, kterého celý život hledala, opak má být pravda. Co je pravdy na tom, že má mít kromě Freimanové ještě pletky s jinou ženou?

Velká zrada od exmanžela

Ve svém soukromém životě si pohár hořkosti vypila herečka opravdu až do dna. A to i přesto, že se vždy snažila

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden