Můj kousek štěstí

Chlapa doma už nesnese!

Asi jen málokdo by hádal Zuzaně Bubílkové (67) bezmála sedmdesát let. přes svůj relativně mladistvý vzhled, pozitivní mysl a smysl pro humor je ale stále bez partnera. Na rozdíl od některých svých kolegyň se nestydí přiznat, že jí samota příliš nevyhovuje. Ráda by se znovu zamilovala a měla po svém boku chlapa do nepohody. Vztah s ní ale žádný med zřejmě nebude. Slovenka má totiž o soužití svérázné  představy.

Do postele ne!

„Nesnesla bych jeho přítomnost u mě v bytě ani v posteli,“ říká Bubílková s humorem sobě vlastním. Hlavní potíž je prý v tom, že žije sama příliš dlouho. Na přítomnost dalšího člověka ve své těsné blízkosti by si tak zvykala jen opravdu velmi těžko. Chlap by to měl s touto ženou ale těžké i z mnoha dalších důvodů. Není totiž zvyklá dělat jakékoli kompromisy. Říká o sobě, že je zdravě sobecká, a proto, jestli si má s nějakým mužem začít, musí mít svůj vlastní byt. V žádném případě u ní totiž nebude přestávat. Po ránu prý nikdo nevypadáme moc dobře a zbytečně by si jeden o druhém kazili dojem.

Ví, co chce?

Bubílková vždycky působila velmi vyrovnaným dojmem a i nyní se může zdát, že přesně ví, co chce a hodlá si za tím tvrdě jít. Není to ale jenom maska, kterou se snaží chránit před možným zklamáním? Dlouhodobá samota přece nemůže nikomu zcela vyhovovat. Na jednu stranu komička tvrdí, že by se ráda znovu zamilovala a na druhou stranu jedním dechem dodává, že v jejím věku už se o lásce vlastně ani mluvit nedá, protože to zní směšně. Čeho se Bubílková bojí? Obává se, že by ji okolí a fanoušci odsoudili? Nebo snad, že by byla svým vrstevníkům k smíchu? Vždyť toužit po něčí blízkosti a vlídném slovu není ostuda v žádném věku.

Utekl od ní a od syna

Od roku 1982 žije Bubílková víceméně sama, vídá se jen se synem Tomášem, který trvale žije v Americe. Její manžel rodinu opustil a emigroval. Bubílková tehdy čekala jejich druhé dítě a kvůli rodičům, kteří by o všechno přišli, muže nenásledovala. Manžela prý prosila, aby zůstali a rozhodli se až po porodu, ten byl ale k jejím prosbám hluchý. „On odjel do Jugoslávie, z ní utekl do Německa, pak do Austrálie. Já zůstala tady,“ svěřila se Bubílková, kterou vyslýchali a chtěli vědět, kde její muž je. Tlak to byl tak obrovský, že ze samého stresu o nenarozené dítě přišla. Zrada to pro ni zřejmě byla tak velká, že se z ní dodnes zcela neoklepala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden