Můj kousek štěstí

Kolářová má jasno! Chlapa? Leda tak ještě v seriálu...

Ví, co ji drží v kondici

Samozřejmě by bylo nejlepší, kdyby nebyla na všechno sama. Ve dvou se to vždycky lépe táhne. Ale její manžel, herec a režisér Jiří Ornest (†70), kterého si brala dokonce dvakrát, už před šesti lety zemřel.

Daniela Kolářová (76) mu byla oporou až do poslední chvíle, když umíral na komplikace po operaci srdce. Ne, že by kolem sebe od té doby neměla muže, ale žádného, kterého by mohla považovat za lásku či dalšího „osudového“.

Přitom nikdy nebyla žádná cudná panenka, měla údajně románek například i s Martinem Stropnickým (66). Milovaného muže jí ale zřejmě žádný nenahradí.

Jaký důchod?

Patří mezi nejobsazovanější české herečky, momentálně září v seriálu Zlatá labuť. Pracuje, z vyměřeného důchodu by zřejmě jen těžko vyšla. A rozhodně toho na sebe nenakládá málo.

Sama říká, že je ráda, když dostává nabídky z divadla, televize i z filmu, protože musí respektovat realitu. Tedy děsivé zdražování.

V seriálu Zlatá labuť hraje manželku Petra Kostky. Doma na ni ale žádný muž nečeká.

Nejsme ti západní Němci

Herečka dobře ví, že mnoho seniorů si nemůže vyskakovat a má co dělat, aby vyžili z měsíce na měsíc. Sama musí zatnout zuby a starat se, jak nejlépe umí. Kolářová s nostalgií vzpomíná na „západoněmecké“ turisty, když je autobusy vozily do bývalého Československa.

Vždy dobře oble­čení, na úrovni a vyzařovala z nich pozitivní energie. Tvrdí, že přesně tak by si představovala, aby vypadal dnešní senior v České republice. Uvědomuje si ale, že k tomu je zřejmě ještě hodně dlouhá cesta.

Může tak jen tiše závidět. Ale prát se s tím hodlá stále sama. Lidé z jejího okolí tuší, že po svém boku už nikoho dlouhodobě nesnese. Chce mít klid, má své rituály, které už samozřejmě měnit nebude.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden