Moje chvilka pohody

Chlapi před ní utíkají!

Od rozchodu Vandy Hybnerové (48) s jejím mužem Sašou Rašilovem (44) uběhlo už spousta času, až nyní však herečka promluvila o tom, co bylo v jejich vztahu nemalým problémem. Rašilov si totiž vedle své ženy nepřipadal jako chlap.

Zatímco se některé ženy chovají doslova jako princezny a tvrdá mužská práce jim absolutně nic neříká, jsou i takové, které nebojí vzít do ruky nářadí a poradit si samy bez chlapů. Mezi dámy takového ražení patří i Vanda Hybnerová.

Důvod k rozchodu

Ovšem v době, kdy ještě byla herečka se svým bývalým manželem Sašou Rašilovem, byla právě její záliba v tomto druhu prací kamenem úrazu. Není tak vyloučené, že právě to mohl být jeden z důvodů, proč ji muž nakonec opustil. Dávala mu snad Hybnerová až příliš najevo, že ho k životu nepotřebuje a že se obejde hravě i bez něho?

Čekat prostě neumí

„Dozvěděla jsem se, že se mě muži bojí, protože jsem příliš samostatná,“ přiznává Hybnerová s tím, že si jako dnes pamatuje na obrovskou hádku, která se kdysi strhla mezi ní a jejím tehdejším mužem.

Tehdy chtěla, aby ji naučil řezat motorovou pilou. O něčem takovém však Rašilov nechtěl ani slyšet! „Nakonec jsem se to stejně naučila, protože stále někoho o něco žádat, prosit nebo čekat, až to bude, to neumím,“ práskla na sebe herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden