Můj kousek štěstí

Chlapy má na háku

Proč všechny odmítá?

Díky rolím v seriálech ZOO či Dobré zprávy má nápadníků více než dost. Kontaktují ji osobně, i přes sociální sítě. Jenže nic z toho, Natálie Halouzková (21) je stále bez partnera.

Někteří její známí tvrdí, že si za to může tak trochu sama. Prý má na muže přehnané nároky. Nedávno prohlásila, že její partner musí mít hlavně mozek, aby to mezi nimi mohlo fungovat.

To není zase tak nereálný požadavek, ovšem je jen jedním z mnoha. Natálie má totiž o muži svých snů zjevně naprosto jasnou představu. Těžko ale říci, zda vůbec existuje někdo, kdo ji dokáže splnit.

Spojovaná byla před časem i s Milanem Peroutkou, ten ale ve výčtu jejích nároků zjevně neuspěl.

Sama na sebe

Stoupla snad mladé herečce sláva do hlavy, takže jí teď nikdo není dost dobrý? Prohlásila, že chlapi vlastně vůbec nedokážou ženy uspokojit a že se teď snaží soustředit hlavně sama na sebe. Takže přítel nemá v jejím životě místo.

To aby se pak jeden bál ji pouze oslovit, aby neupadl v nemilost. Přitom by se určitě našla i celá řada jejích kolegů, kteří by si na ni dělali zálusk. Jednu dobu se hovořilo třeba o herci z Ordinace v růžové zahradě Milanu Peroutkovi (32).

Vypočítavost, či zklamání?

Je také možné, že je zklamána z předchozího vztahu s partnerem Benediktem. Takže je teď obezřetná. Navíc si uvědomuje, že v showbyznysu je někdy lepší být sama, mít více možností.

Může v tom tedy být obyčejná vypočítavost. Stejně tak si ale Natálie může dělat zálusk na partii, které se jen tak někdo nevyrovná. Údajně si brousí zuby na kolegu Vladimíra Polívku (33), to se pak nelze divit, že všechny nápadníky odmítá. Jen, aby si tak ale nezadělala na pověst „netykavky“...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden