Můj kousek štěstí

Chlubí se chlapy. Co tím vzkazuje?

Zdá se, že chce Táňa všem dokázat, že není zoufalá a osamělá, ale že může mít chlapů kolik chce

Křečovitá snaha pořád se ukazovat s různými muži působí všelijak. Skoro jako by se zdálo, že Miss World 2006 Taťána Kuchařová (34), musí všem ukázat, že ona rozhodně nesedí v koutě.

Ba naopak, léto si užila ve společnosti nejrůznějších chlapíků a zdá se, že si to náramně užila. Je to ale skutečně tak? Nikdo by se nedivil, kdyby blondýnce, která byla před lety vyhlášena nejkrásnější ženou světa, pořádně rupaly nervy.

Po boku jejího bývalého manžela Ondřeje Brzobohatého (39) se šťastně nosí Daniela Písařovicová (43), přičemž svérázná matka Hana Gregorová (70) nové dvojici radostně tleská. Na nebohou Taťánu Kuchařovou (34), která byla šest let její snachou, si ani nevzpomene.

Je veřejným tajemstvím, že jí Táňa ležela po celou tu dobu v žaludku, připadalo jí, že se díky titulu Miss World nad Ondřeje a celý jeho herecký klan povyšuje. A tak jí to teď s gustem vrací. Možná právě na to odpovídá kráska zajímavým protitahem: fotografuje se s muži, naposled na dovolené v USA s excentrickým vousáčem.

Kníratý výstředník se za ní zubí, také jí připravuje k snídani omeletu anebo v její přítomnosti cvičí. Patrně se jedná o kamaráda, náhodného známého či spolubydlícího. Táňa si totiž, na rozdíl od Ondřeje, žádnou vážnou známost zatím sehnat nestihla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden