Můj kousek štěstí

Chlubí se milenkou, ale co rozvod!

Když se pálí mosty...

Tak takhle to asi vypadá, když herec chytá druhou mízu. „Seriálový harcovník“ Marek Němec (41) se veze na vlně úspěchu.

Ze seriálu Sestřičky přešel do 1. MISE a nyní si může opět gratulovat, jelikož se objeví v oblíbené ZOO. Práce ale není ta jediná věc, kde se mu daří. Úspěchy sbírá i u krásných žen.

Už několik měsíců září po boku nové partnerky. Vyráží s ní na výlety na motorce, na pouť i k vodě. Zbývá se zeptat už jen na jediné: Co se stalo s jeho manželstvím?

Hebká má doma oblíbeného seriálového herce a také se s ním ráda všem pochlubí.

Konec idylky!

Herec nikdy nebyl z těch celebrit, které své soukromí rády sdílejí s veřejností. Zdálo se, že si žije nenápadným rodinným životem se svou láskou ze studií Johanou (44) a dvěma dětmi Matějem (10) a Rozálií (6). Nic nenasvědčovalo tomu, že by se rodinná idyla měla rozpadnout.

Tím spíš, že se teprve v roce 2018 po dlouholetém soužití s půvabnou dramaturgyní oženil. Dnes se ale zdá být jasné, že manželství dlouho nevydrželo.

Letos na jaře se pochlubil zamilovanou fotografií s brunetkou Petrou Hebkou, kterou následně vyvedl do společnosti a se slovy: „Je nám spolu krásně,“ ji představil jako svou partnerku.

Ať to všichni vidí!

Od té doby jeho nová láska zásobuje internet společnými snímky nebo i videy, na nichž oba působí jako dva zaláskovaní puberťáci. Jak na to asi nahlíží jeho manželka a dvě děti, s tím si nejspíše příliš hlavu neláme.

A představiteli doktora Hofbauera z 1. MISE zřejmě najednou také nevadí, že střípky z jeho soukromí nyní může sledovat kdekdo. Zda už je jeho manželství oficiálně ukončené a on je rozvedeným mužem, to je otázkou. Minimálně jeho chování tomu ale odpovídá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden